VIDEO: / Pogodak o kojem će Njemačka još puno pričati!

Nogometaši dortmundske Borussije zadržali su korak s vodećim Bayernom, pa tako i nakon 17. kola zaostaju za Bavarcima tri boda.

17.12.2011.
20:10
VOYO logo

Naš reprezentativac Ivan Perišić odigrao je zadnjih 20 minuta u gostujućoj 4:1 pobjedi svog Dortmunda u Freiburgu. U 71. minuti hrvatski reprezentativac je zamijenio Santanu, tada je već utakmica bila riješena, gosti su vodili 4:1 i u sjajnom raspoloženju, na drugoj poziciji s tri boda manje od Bayerna, dočekat će božićne blagdane.

Iako je Dortmund bio znatno bolji, mnogo je bure podigao gol za 2:1 vodstvo, gol koji je zapravo i odredio daljnji tijek dvoboja. Igrala se 41. minuta, kad je igrač Freiburga Rosenthal (inače strijelac izjednačujućeg gola), vraćao sa 40 metara loptu prema svojim vratima. Ta se lopta odbila od jednog igrača Dortmunda i došla je do Blaszczykowskoga. Pomoćni je sudac u tom trenutku mahao zaleđe, no potom je spustio zastavicu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6TfqCqsPhsaiI5Fw
szólj hozzá: F1-4D

Igrači Freiburga su stali, ali Blasczczykowski je nastavio akciju i dodao loptu Gündoganu, koji je sa osam metara pogodio praznu mrežu, a sudac Perl priznao je pogodak! Nekoliko su minuta trajali protesti domaćih nogometaša, no sudac opravdano nije promijenio svoju odluku i na odmor se otišlo vodstvom gostiju. A u nastavku su Grosskreutz i Lewandowski samo povećali Dortmundovu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi Wolfsburga protiv Stuttgarta 1:0. Srđan Lakić nije bio ni na klupi, a strijelac odlučujućeg pogotka bio je Polter u 74. minuti. Ivo Iličević odigrao je cijelu utakmicu, a Mladen Petrić je na travnjaku bio 71. minutu u domaćem remiju HSV-a protiv Augsburga (1:1).

Dodajmo da je Leverkusen na svom travnjaku pretrpio težak 0:3 poraz od Nürnberga, bila je to najlošija predstava Leverkusena ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo