VIDEO: / 'Ovo je nestvarno! Ne znam što bih rekao'

Herojski povratak u redove najdražeg mu kluba Arsenala imao je francuski veteran Thierry Henry (34) u utakmici 3. kola FA Cupa protiv drugoligaša Leedsa.

10.1.2012.
8:52
VOYO logo

Četiri i pol godine nakon što je odigrao posljednju utakmicu za Arsenal, najbolji strijelac u povijesti Topnika se u ponedjeljak na Emiratesu ponovo predstavio navijačima u najboljem svjetlu, zabivši u 78. minuti jedini gol za minimalnu 1:0 pobjedu i prolaz dalje i to samo deset minuta po ulasku u igru.

Loptu u prostor odigrao je Alex Song, a Henry je izbjegao zaleđe i odmjerenim zavrnutim prizemnim udarcem u daljnji kut iskosa s lijeve strane zatresao mrežu Leedsa. Bio je to njegov 227. gol ukupno u dresu Arsenala, a proslavio ga je jako emotivno, otrčavši u zagrljaj menadžeru Wengeru uz erupciju oduševljenja s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nestvarno. Otkako sam se vratio s praznika nisam mislio da ću ponovo igrati za Arsenal, a sada sam zabio pobjednički gol. Volim ovaj klub, ne znam što bih rekao. Samo sam želio pomoći i nadam se da mogu učiniti i više", rekao je Henry.

"Osjećaj kada sam zabio gol bio je nevjerojatan. Zabiti gol za klub koji navijate je divno. Ovo je divna prilika. Nikada ne znate kada ćete dobiti drugu i zato je bilo važno iskoristiti ju", dodao je napadač New Yorka na posudbi u Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo