VIDEO: / Ovako je Messi odgovorio Ronaldu!

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odveo je Barcelonu do 2:0 gostujuće pobjede protiv Racing Santandera u 27. kolu Primere i tako vratio deset bodova zaostatka za liderom Real Madridom.

11.3.2012.
20:34
VOYO logo

Ujedno je Messi odgovorio Cristianu Ronaldu na njegova dva subotnja gola u 3:2 pobjedi protiv Betisa. Prvi je gol omaleni Argentinac zabio u 29. minuti iz peterca nakon sjajne asistencije Cesca Fabregasa, dok je drugi postigao iz jedanaesterca u 56. minuti koji je prethodno izborio upravo španjolski reprezentativac.

Povećao je spomenutim golom Argentinac svoj golgeterski konto u Primeri na brojku 30, dva gola manje od najboljeg strijelca lige Ronalda. Ukupno je Messi u sezoni za Barçu zabio 50 golova u 43 utakmice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je na Mestalli protiv Mallorce imala naizgled sigurno vodstvo 2:0 golovima Alberta Coste i Artiza Aduriza još iz prvog poluvremena, a na kraju je morala spašavati bod.

Emilio Nsue zabio je prvi, a asistirao za drugi gol Mallorce u 66. minuti koji je postigao Victor. U 84. minuti Valencia je ostala bez isključenog Coste, a do kraja susreta mreže se nisu tresle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo