VIDEO: / Novi trenutak genijalnosti Luke Modrića!

Luka Modrić je u pobjedi protiv Wigana (3:1) zabio drugi pogodak i asistirao Garethu Baleu za prvi, a upravo je taj pas oduševio otočke komentatore i ljubitelje nogometa.

1.2.2012.
9:37
VOYO logo

Razigrani Tottenham na krilima Garetha Balea i Luke Modrića lakoćom je pobijedio Wigan i nastavio utrku za naslovom s klubovima iz Manchestera.

Da Wiganu ne leži White Hart Lane poznato je od njihovog stradavanja rezultatom 9:1 krajem 2009. godine, a ponovo su bili bez izgleda zahvaljujući inspiriranoj partiji momčadi Harryja Redknappa, koji je ovaj put i Niki Kranjčaru dao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/f9c97b50402d3d73e46020e8b1eac917

U 29. minuti Modrić je sjajno uposlio Balea koji je smireno pospremio loptu u mrežu za svoj deveti prvenstveni pogodak, a nakon utakmice je pohvalio hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi moramo biti sretni što imamo Luku i njegove asistencije. Kada je lopta u njegovim nogama moramo biti spremni na najidealnije rješenje i moramo samo pratiti njegove misli. Tako je bilo i sada, njegova je asistencija bila odlična i zabio sam taj prvi pogodak koji je uvijek najvažniji", rekao je Bale poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo