VIDEO: / Modrić fantastično asistirao Benzemi!

Real Madrid je s 8:0 deklasirao Millionariose u Trofeju Santiago Bernabeu.

26.9.2012.
22:36
VOYO logo

Nogometaši Reala srušili su vlastiti rekord! Od 1994. do 2000. sedam su puta zaredom osvajali trofej Santiago Bernabéu, a nova serija stigla je do osam sezona nepobjedivosti.

Kolumbijski Millionarios dugo će pamtiti ovaj debakl, primili su čak osam golova u Madridu. Važno je spomenuti kako je Jose Mourniho u ovoj utakmici dao priliku već 'zaboravljenom' Brazilcu Kaki koji mu se odužio hat-trickom, dok je Luka Modrić ušao u igru u 47. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim tri gola Brazilca, dvostruki strijelci su bili Callejon i Morata, dok je jedan gol djelo Karima Benzeme nakon sjajne asistencije Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trofej Santiago Bernabeu jest prijateljska utakmica koja se u čast bivšeg predsjednika Reala igra još od 1979. godine. Real je čak 23 puta pobijeđivao, dok je u devet navrata teren napuštao poražen. Posljednji koji su uspjeli svladati kraljevski klub bili su igrači UNAM još davne 2004. godine. A od tada su Madrižani naredali selekciju MLS-a, Anderlecht, Partizan, Sporting, Rosenborg, Penarol, Galatasaray, te u srijedu nesretne Kolumbijce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo