VIDEO: / Modrić se smijao sucu u lice nakon ovakve brutalnosti!?

Real Madrid je u utorak navečer izborio finale španjolskog nogometnog Kupa kralja slavivši i u uzvratnoj utakmici polufinala protiv gradskog rivala Atletico Madrida.

12.2.2014.
11:37
VOYO logo

Real je na Vicente Calderonu upisao pobjedu 2:0, te je s ukupnih 5:0 prošao u finale, gdje će vjerojatno dočekati Barcelonu. Ključna figura susreta ponovno je bio Cristiano Ronaldo. Zabio je oba gola i to iz penala, pa je zamalo teško ozlijedio braniča Atletica, a potom je i sam stradao kada ga je navijač s tribine pogodio upaljačem ravno u glavu.

Posebno je grub bio Ronaldov start na braniča Atletica Javiera Manquilla, koji je nakon zračnog duela s fizički superirornim Portugalcem pao ravno na glavu i pravo je čudo da nije došlo do kobnih posljedica. Zanimljivo je da je i nakon takvog prebrutalnog starta Cristiano prosvjedovao kod suca, a priključio mu se i naš Luka Modrić koji se na izvađeni žuti karton nasmijao sucu ravno u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte sve zanimljivosti s dvoboja velikih gradskih rivala.

//www.youtube.com/embed/0Q4ua5nEAEg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/MWQXeQgF7W7/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u okršajima s Atleticom postao tek treća momčad u povijesti Kupa kralja, koja je do finala dogurala bez primljenog pogotka! Prethodno su to uspjeli postići Barcelona (1912.) i Athletic Bilbao (1916.).

Zanimljivo, nominalno rezervni vratar Real Madrida, Iker Casillas, je ponajviše zaslužan za ovaj uspjeh Kraljevskog kluba. Podsjetimo, Casillas već drugu godinu zaredom nije prvi vratar u Primeri (Diego Loepz), no trener Carlo Ancelotti ga koristi za susrete Lige prvaka i Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osam utakmica Kupa kralja Casillas nije nijednom morao vaditi loptu iz vlastite mreže, dok je u šest susreta Lige prvaka to morao činiti pet puta, ali je Real bez ikakvih problema prošao skupinu kao najbolja momčad.

Zanimljivo, Casillas je u karijeri branio 26 puta protiv Atletico Madrida u svim natjecanjima, a Real pritom nije upisao nijedan poraz! "Kraljevski klub" je slavio u 20 utakmica, dok je šest završilo remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo