VIDEO: / Kranjčar s klupe gledao pobjedu Dinama!

Prva dva kluba koja su se plasirala u 4. kolo Lige prvaka su kijevski Dinamo i bjeloruski BATE Borisov. Njima je to uspjelo gostujućim pobjedama u uzvratima 3. pretkola.

7.8.2012.
22:47
VOYO logo

U svakako najzvučnijem paru 3. pretkola ukrajinski doprvak Dinamo iz Kijeva izbacio je nizozemskog doprvaka Feyenoord ukupnim rezultatom 3:1. Nakon pobjede u prvoj utakmici u Kijevu 2:1, Dinamo se uspješno branio u Rotterdamu, a onda su u 6. minuti sudačke nadoknade preko Brown Ideyea stigli i do pobjede.

Ognjen Vukojević odradio je cijeli susret za goste i zaradio žuti karton u 45. minuti, dok je drugi hrvatski reprezentativac u redovima Kijevljana Niko Kranjčar utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom uzvratu 3. pretkola odigranom u utorak, bjeloruski prvak BATE Borisov u gostima je s 2:0 nadigrao mađarskog prvaka Debrecen koji je iz prve utakmice donio optimističnih 1:1. No, Mozolevski je u 25. minuti priredio "hladan tuš" za domaćine kojima je dodatno situaciju zakomplicirao Nikolov koji je u razmaku od šest minuta zaradio dva žuta kartona odnosno isključujući crveni već u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S igračem više BATE je golom Volodka na dodavanje nekadašnjeg veznjaka Arsenala i Barcelone Aleksandera Hleba u 60. minuti potvrdio prolazak u iduću rundu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo