VIDEO KOJI RUŠI MIT / Lionel Messi nije takva 'dobrica'!

Proteklog vikenda Barcelona je u sklopu 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva gostovala kod Celte, a Lionel Messi, najveća zvijezda katalonskog sastava, nije odigrao utakmicu za pamćenje.

7.4.2015.
11:51
VOYO logo

Na isti dan kad je njegov najveći rival Cristiano Ronaldo utrpao pet golova u utakmici protiv Granade, Messi se propustio upisati u listu strijelaca.

Braniči Celte uspjeli su ga ukrotiti, a omaleni je Argentinac puno vremena proveo komentirajući odluke suca Inakija Bikandija. U jednoj video kompilaciji koja je osvanula na internetu Messi je portretiran kao frustirani igrač koji stalno proziva suce zbog ignoriranja njegovih apela da sudi prekršaje. "Uvijek isto", ponovio je Messi sucu tri puta jednom zgodom, dok je drugi puta grdo opsovao nakon njegove odluke koja mu se nije svidjela i poručio mu: "Kur*in sine!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi inače u medijima za razliku od Ronalda ima imidž "dobrog dečka", a ovaj video svakako se kosi s tom tezom. Zbog psovki i prigovora sucu lako je mogao zaraditi isključenje, ali isto je na kraju uspio izbjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je usprkos skromnom Messijevom izdanju uspjela slaviti minimalnu 1:0 pobjedu golom Mathieua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo