VIDEO: / Igrač kojem Messi i Ronaldo gledaju u leđa

Malo tko je čuo za Aleksandrsa Čekulajevsa, međutim ovaj Latvijac je trenutačno vodeći nogometaš u poretku za Zlatnu kopačku Europe.

7.1.2012.
10:24
VOYO logo

Iza Čekulajevsa su se smjestila itekako poznata imena kao što su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Mario Gomez, ali nitko se trenutno ne može mjeriti sa nevjerojatnim rekordom Latvijca.

Njegovih 46 golova pomoglo je njegovoj momčadi JK Trans Narvi da završi tek na trećem mjestu estonske prve lige, ali zato su daleko najefikasnija momčad prvenstva sa 107 postignutih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se ne osjećam uzbuđeno. Već sam to i zaboravio, iako znam da je zabiti 46 golova nešto posebno. Ostaje gorak okus jer sam mogao zabiti i 50, ali sam promašio jedanaesterac i nekoliko izglednih prilika. Ovo je samo 80 posto onoga što sam mogao zabiti", kaže Čekulajevs.

Zanimljivo, Latvijac je prije četiri godine igrajući za FK Auda zabio nevjerojatan 51 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabio sam 51 u latvijskoj drugoj ligi prije četiri godine. Ali ne može biti najbolji bez pomoći svojih suigrača. Vrlo sam im zahvalan jer oni su mi pomogli da ovo napravim", kaže apsolutni rekorder sezone.

Kada je vidio svoje ime ispred Ronalda na UEFA-inoj ljestvici samo se dobro nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam vidio članak da je Ronaldo drugi iza mene, bilo je to lijepo i smiješno, jer Cristiano je ipak za mene iz nekog drugog svijeta. Volim ga gledati puno više nego Messija", zaključio je Čekulajevs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo