VIDEO: / Golčina Cristiana Ronalda u rapsodiji Reala!

Nogometaši madridskog Reala doslovno su protutnjali Sanchez Pizjuan stadionom u Sevilli, te su u utakmici 17. kola Primere pobijedili domaću momčad sa čak 6:2.

18.12.2011.
11:15
VOYO logo

Time se Real izjednačio s Barcelonom po broju odigranih utakmica (16), ali su i otišli na tri boda prednosti. Nedavni domaći poraz od velikog rivala Barçe očito nije ostavio traga na igračima Kraljevskoga kluba koji su od starta lomili Sevillu bez problema. Cijeli vezni red i napad je bio itekako inspiriran, pa je tako sjajni Argentinac Angel di Maria dva puta asistirao i jednom zabio.

Cristiano Ronaldo je postigao prvi pogodak na utakmici, te treći i peti Reala. Posebno je lijep bio treći kada je fantastično opalio s trideset metara. Karim Benzema je dva puta asistirao i izborio jedanaesterac, a još su se Callejon i Altintop upisali u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je imao još prilika za pogotke, a uopće ih nije poremetio drugi žuti karton koji je Pepe zaradio pred kraj prvog dijela. I Sevilla je na kraju završila sa deset igrača jer je Manu u 74. dobio crveni karton, pet minuta nakon što je Jesus Navas zabio prvi pogodak za Andalužane (u nadoknadi je za Sevillu još strijelac bio Negredo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski igrač Ivan Rakitić je u dresu Seville igrao do 68. minute.

Recimo još da je Cristiano Ronaldo s ova tri pogotka došao do brojke od 20 pogodaka u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo