VIDEO: / Debakl Rome, Juventus slavi jubilarni naslov

Iako danas nije igrao svoju utakmicu 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je osigurao treci uzastopni 'scudetto'.

4.5.2014.
18:25
VOYO logo

Naime, drugoplasirana Roma tesko je porazena na gostovanju kod do ovog kola posljednjeplasirane Catanije sa 4:1, pa tako torinski klub samo dva kola prije kraja ima nedostiznih osam bodova prednosti ispred prvog pratitelja.

Mariano Julio Izco zabio je Romi dva gola u razmaku od osam minuta prvog poluvremena, nadu je "giallorossima" vratio Francesco Totti, ali je obrana rimskog kluba u nastavku kapitulirala jos u dva navrata a strijelci su bili Gonzalo Bergessio i Pablo Barrientos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/vzSKsi1qppY

Roma je prvi put ove sezone u Seriji A primila cak cetiri gola u jednoj utakmici, dok Juventus slavi svoj 30. naslov u povijesti kluba (bez oduzetih naslova zbog skandala calciopoli, op.a.). Tin Jedvaj odgledao je cijelu utakmicu s klupe za Romine pricuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igraci Juventusa su pratili Romin debakl, te je pocelo veliko slavlje igraca 'stare dame'.

https://vine.co/v/M6BBAx5UgTj/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravu su golijadu imali priliku vidjeti gledatelji na Friuliju, a domaci je Udinese savladao Livorno s 5:3 u utakmici u kojoj je neunistivi Antonio di Natale postigao dva gola za pobjednicki sastav. Imao je priliku i za hat-trick, ali nije uspio realizirati jedanaesterac. Legendarnom kapetanu Udinesea bili su to 12. i 13. ovosezonski gol. Nijedan hrvatski igrac u Udineseovim redovima nije sudjelovao u pobjedi svoje momcadi.

Parma i Torino upisali su vazne pobjede koje su ih ostavile u lovu na peto mjesto, posljednje koje vodi u Europa ligu. Torino je slavio u gostima kod Chieva s 1:0, dok je Parma s 2-0 na domacem travnjaku porazila Sampdoriju. Genoa Sime Vrsaljka odigrala je 0:0 na domacem travnjaku protiv Bologne, a hrvatski je nogometas iz igre izasao u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Catania - Roma 4-1 (Izco 26, 34, Bergessio 55, Barrientos 79 / Totti 37) Chievo - Torino 0-1 (Sardo 54-ag) Genoa - Bologna 0-0 Parma - Sampdoria 2-0 (Cassano 8, Schelotto 90) Udinese - Livorno 5-2 (Di Natale 19, 45, Agyemang-Badu 21, Pereyra 34, Silva 44 / Paulinho 13, 29, Mesbah 88)

Redoslijed: 1. Juventus 93 2. Roma (+1) 85 3. Napoli 69 4. Fiorentina 61 5. Inter 57 6. Torino (+1) 55

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo