VIDEO: / Chelsea su ponovno pokrali suci?

'To je bio jedanaesterac i sudac ga je trebao svirati!', vrištao je Carlo Ancelotti. 'Svi su to vidjeli osim najvažnijeg čovjeka koji to nije vidio', dodao je vratar Cech.

7.4.2011.
13:02
VOYO logo

U samoj završnici napetog obračuna engleskih klubova u četvrtfinalu Lige prvaka španjolski sudac Alberto Undiano Mallenco trebao je dosuditi jedanaesterac za Chelsea. Tako barem tvrde trener londonske momčadi Carlo Ancelotti i njegovi igrači, koji su apsolutno sigurni da je duel Ramiresa i Evre bio za najstrožu kaznu.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhzxh9

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tim se, međutim, ne slaže strateg Manchester Uniteda. Alex Ferguson je izjavio kako je "bilo krajnje vrijeme da njegovu momčad malo pomazi sreća na Stamford Bridgeu", aludirajući na 'prokletstvo' dugo devet godina (toliko su Crveni vragovi bili bez slavlja u gostima kod Chelseaja).

"To je bio jedanaesterac i sudac ga je trebao svirati. To je bilo jasno svima.... No razumijem da nije lako dosuditi jedanaesterac u posljednjoj minuti utakmice", rekao je Ancelotti nakon dramatičnog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se meni čini, to je bila situacija 50-50. Ako je i bio jedanaesterac, a nije sviran, to je prva odluka u našu korist posljednjih sedam godina. Stoga se neću previše 'gristi' zbog toga", iskreno je priznao Sir Alex.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zroxRanpsPfyN52w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su vidjeli što se dogodilo. Mogli ste to vidjeti vrlo jasno, ali najvažniji čovjek na terenu to nije vidio", požalio se engleskim novinarima vratar Chelseaja Peter Cech.

Sa stručnim stožerom i igračima londonskog kluba slaže se bivši engleski sudac Graham Poll koji smatra da je Španjolac morao dosuditi kazneni udarac i znakovito dodao da je "ovo samo nastavak loših sudačkih odluka na štetu Chelseaja u Ligi prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea je još jednom bio žrtva loše sudačke odluke, ovoga puta vezane uz jedanaesterac. Sudac je gledao tu situaciju kroz nekoliko igrača i nije baš najbolje vidio je li Francuz prvo izbio loptu, a potom srušio Ramiresa. UEFA je uvela dodatnog suca iza gol-linije i ovaj je bio slučaj kada je on trebao reagirati. Imao je neometan pogled na situaciju, ali ni ovoga puta nije pomogao glavnu sucu. Zašto?", zapitao je slavni engleski arbitar u izjavi za Daily Mail.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104060979006 arti-201104060254006 arti-201104050850006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo