VIDEO: / Bravo, Dinamo! Možemo igrati i Ligu prvaka!

Unatoč strahovima da će Real u Zagrebu Dinamu utrpati 5-6 golova, to se nije dogodilo.

15.9.2011.
1:29
VOYO logo

Zagreb. Stadion Maksimir. Gledatelja: 35.000. Sudac: Svein Oddvar Moen (Norveška)

Strijelac: 0:1 - Di Maria (53.')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo: Kelava, Tomečak, Tonel, Vida, Ibanez, Leko, Badelj, Calello, Kovačić ( od 62.' Pokrivač), Sammir, Rukavina (od 75.' Rukavina)

Real: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Coentrao, Di Maria (od 78.' Higuain), Özil (od 78.' Diarra), Cristiano Ronaldo, Benzema (od 82.' Arbeola)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo priznati da je Dinamo u prvom kolu Lige prvaka iznenadio mnoge hrabrom i požrtvovnom igrom koja obećava. Nisu se gosti, koji slove za jednu od najboljih momčadi svijeta, razmahali na terenu.

Real obično melje svoje protivnike sjajnom kombinatorom igrom, nakon čega slijedi pet-šest golova u mreži protivnika. Osjetile su to mnoge momčadi španjolske lige, čak i one iz vrha Primere, poput Seville i Valencije, no ne i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3f3b?hideInfos=1

Hrvatski prvak se vrlo dobro držao tijekom cijelog prvog poluvremena. Iako je momčad suspendiranog Joséa Mourinha imala veći posjed lopte, ne može se reći da su Modri bili u posebno podređenom položaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u prvih pola sata imali par dobrih prilika, a najveću su stvorili u 29. minuti, kad je Ivan Kelava najprije obranio udarac Di Marije, a potom i Mesuta Özila, koji je pokušao u mrežu smjestiti odbijenu loptu. Samo četiri minute kasnije veliku je priliku imao i Dinamo. Ante Rukavina je nakon dodavanja Jerka Leke izbio sam pred Ikera Casillasa, ali je 'jedinica' španjolske reprezentacije obranila naivan Antin udarac.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3f5w?hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali su u prvom poluvremenu prilike za Real i Cristiano Ronaldo, koji je igrao svoju 500. službenu utakmicu u karijeri, zatim Fabio Coentrao, Karim Benzema i Marcelo, no njihove su lopte odlazile preko ili pored gola.

Madriđani su poveli u 53. minuti nakon sjajne akcije. Ronaldo je proslijedio loptu do Benzeme, ovaj do Marcela, koji je na koncu na desnoj strani šesnaesterca pronašao Di Mariju, a Argentinac je lijevom nogom matirao Kelavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1o7vF36tfvXtFdPZ
szólj hozzá: Din 0-1 Rea

Imao je Real nakon toga još šansi, ali onda ga je u 73. minuti u neugodnu situaciju doveo Marcelo, koji je zbog simuliranja dobio drugi žuti karton. Dinamo je došao do zraka, veliku je priliku imao Ivan Tomečak, ali njegov je volej blokirao Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski je klub na kraju došao do tri boda puno teže od očekivanog, a Dinamo će svoje prve bodove morati loviti 27. rujna na teškom gostovanju kod Lyona.

U drugoj utakmici skupine D, Ajax i Lyon su u Amsterdamu odigrali neodlučeno 0:0. Naš Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za goste, a u 66. minuti je zbog grubog starta dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina D:

Dinamo - Real 0:1 Ajax - Lyon 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablica: 1. Real Madrid 3 2. Ajax 1 3. Lyon 1 4. Dinamo 0

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo