kraj negativnog niza / VIDEO Bivši igrač Hajduka Toma Bašić zabio prvijenac u Francuskoj, Bordeaux pobijedio

Image
Foto: Bein Sports Screenshot

Bašić je mrežu pogodio već u drugoj minutu nakon mini-pritiska Bordeauxa i tako upisao svoj ligaški prvijenac u dresu 'žirodinaca'

17.2.2019.
17:20
Bein Sports Screenshot
VOYO logo

U 25. kolu francuskog nogometnog prvenstva trinaestoplasirana momča tablice Bordeaux je na domaćem terenu svladao Toulouse

Vodeći pogodak za domaćina zabio je bivši igrač Hajduka Toma Bašić, a to mu je ujedno bio i prvi pogodak u dresu francuske momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bašić je mrežu pogodio već u drugoj minutu nakon mini-pritiska Bordeauxa. Korner s lijeve strane obrana Toulousea je očistila, no uslijedio je novi nasrtaj Bordeauxa. Napad po istoj strani terena okončan je sjajnim centaršutom Kamana koji je odlično pratio Bašić i glavom pogodio mrežu za 1:0. 

    Bordeaux 1-0 Toulouse - Toma Basic 2' from r/soccer

Nakon pogotka u kupu protiv Dijona, 22-godišnjem veznjaku ovo je prvijenac u francuskoj ligi koji bi im mogao donijeti vrijedna tri boda u borbi  za plasman u sredinu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su izjednačili u 70. minuti golom Yannicka Cahuzaca, ali je iskusni Jimmy Briand izvukao Bordeaux pogodkom za 2:1 u 82. minuti susreta. Toma Bašić je igrao do 90. minute kada je umjesto njega ušao Yacine Adli.

Bašićevi Žirondinci su pobjedom skočili na 13. mjesto s 31 bod i prekinuli neugodan niz od tri poraza, a Toulouse je ostao 15. s 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo