VIDEO: / Ikona Barçe podivljala! 'Treba vas biti stid, vi nemate srama'

3.3.2013.
11:48
VOYO logo

Miguel Angel Perez Lasa, 45-godišnji sudac kojem je ukazano povjerenje za derbi 26. kola Primere u kojem je Real Madrid na svom stadionu svladao Barcelonu 2:1, u sudačkoj nadoknadi start Sergija Ramosa na Adriana nije okvalificirao kao kazneni udarac.

Barceloninog vratara Victora Valdesa to je toliko naljutilo da je nekontrolirano galamio na suca. Ovaj mu je prvo pokazao žuti, a onda i crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je utakmica bila gotova i dok smo još uvijek bili na terenu, javno sam opomenuo Barceloninog vratara Victora Valdesa jer je mahao s rukama ispred mene i vikao na mene zbog jedne odluke koju sam donio. Nakon toga sam ga isključio jer mi se unosio u lice i s nekoliko centimetara udaljenosti opetovano glasno ponavljao: 'Vi nemate srama, kako ste nas zeznuli, vi nemate srama'. Nakon što su ga od mene razdvojili suigrači i predstavnik njegove momčadi, isti igrač je u tunelu ustrajao u svom ponašanju i opet je glasno vikao: 'Treba vas biti stid, vi nemate srama', stoji u izvještaju suca utakmice.

Sergio Ramos, branič Real Madrida, koji je u derbiju zabio glavom na asistenciju Luke Modrića iz kornera u 82. minuti za konačnih 2:1, bio je kažnjen je s pet utakmica suspenzije zbog crvenog kartona i vrijeđanja sudaca na uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja protiv Celte. Procjenjuje se da bi sada Valdes mogao dobiti sličnu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo