Vic dana iz Maksimira!

5.12.2012.
9:08
VOYO logo

Veliko veselje vladalo je maksimirskim hodnicima u utorak navečer. Hrvatski prvak je u posljednjim sekundama utakmice protiv Dinama iz Kijeva izbjegao poraz i blamažu da dvije sezone natjecanja u Ligi prvaka okonča s maksimalnih 12 poraza.

Ključni trenutak, ako se tako može reći, dogodio se u 60. minuti kad je trener Kruno Jurčić odlučio prve europske minute ove sezone pokloniti stasitom Hercegovcu Ivanu Krstanoviću. Izašao je Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je što je ušao umjesto mene, jer više nisam mogao igrati po onako razrovanom terenu. Čuli ste, slavili smo ovaj bod kao pobjedu, iako mislim da imamo i za čime žaliti. Opet nam je u nekoliko akcija sreća okrenula leđa. No, potvrdilo se da smo ove sezone napredovali iz utakmice u utakmicu i šteta što je baš sad završilo. Iduće godine ćemo bolje parirati velikanima", ispalio je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da, zasluženo je Dinamo zabio pa makar i iz jedanaesterca, jer je bio bolji te snježne večeri. Nekoliko velikih prilika (i promašaja dinamovaca) svjedoči tome. S druge strane, gosti osim kod pogotka, nisu ozbiljnije zaprijetili Kelavi. Junak utakmice ipak je bio Krstanović, koji statistički, gol u Ligi prvaka postiže svakih pola sata. Toliko je naime, ukupno igrao...

"Da, da... Jako sam zahvalan treneru Jurčiću što mi je dao te minute, ali i bivšem treneru Čačiću, bez obzira što nisam igrao u Ligi prvaka. Ovo večeras je bio samo početak, vratit ću to povjerenje na još bolji način", izjavio je Krstanović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ovo nije Dinamov labuđi pjev poručio je na kraju Fatos Beqiraj, iako bi neki i njegovu izjavu, kao i Čopovu, mogli nazvati pomalo šaljivom.

"Oni koji stalno sumnjaju u nas, uskoro će vidjeti da dolazi naše vrijeme. Pokazali smo da imamo kvalitetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo