BORBA ZA EURO / Velški izbornik objavuo popis igrača za okršaj s Vatrenima, na njemu nema nekoliko ponajboljh igrača

Image
Foto: Pofimedia
4.10.2023.
21:39
Pofimedia
VOYO logo

Izbornik velške nogometne reprezentacije Rob Page objavio je popis kandidata za utakmicu protiv Hrvatske u kvalifikacijama za EURO 2024. godine, te prijateljski ogled protiv Gibraltara.

Image
TEŽAK UDARAC /

Dobre vijesti za Vatrene: Konkurentima za plasman na EURO ozlijedio se kapetan i neće igrati protiv Hrvatske, otpao i napadač

Image
TEŽAK UDARAC /

Dobre vijesti za Vatrene: Konkurentima za plasman na EURO ozlijedio se kapetan i neće igrati protiv Hrvatske, otpao i napadač

Velšane prvo 11. listopada očekuje prijateljskoj utakmica protiv Gibraltara na Racecourse Groundu u Wrexamu koji je prvi put ugostio utakmicu velške vrste davne 1877. godine. Na tom stadionu su Velšani odigrali rekordne  94 utakmice, dok je na drugom mjestu Ninian Park u Cardiffu koji je nacionalnu vrstu ugostio 88 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je to ogromno. U ime svih igrača želimo zahvaliti navijačima. Doći u Wrexham i pokazati im to poštovanje i dati im priliku da budu kod kuće, samo je mala cijena za nas," kazao je izbornik Rob Page.

"Radujemo se susretu. To je bio dom velškog nogometa kad sam odrastao, i gledao sam mnoge međunarodne utakmice odavde kad sam bio mlađi. Uzbudljivo je ponovno igrati ovdje," dodao je Page.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri dana kasnije Velšane očekuje dvoboj protiv Hrvatske na Cardiff City stadionu.

Page je pozvao 26 igrača, pri čemu su Charlie Savage i Owen Beck, dobili su svoje prve pozive za seniorsku momčad. Međutim, Aaron Ramsey, Brennan Johnson i Morgan Fox su još uvijek izvan stroja zbog ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju kvalifikacija Hrvatska i Wales su u Splitu odigrali 1-1. "Vatreni" su potom nanizali tri pobjede preuzevši vrh ljestvice skupine sa 10 bodova, dok je Wales četvrti u skupini sa sedam bodova i susretom više.

POPIS:

Vratari: Wayne Hennessey (Nottingham Forest), Danny Ward (Leicester City), Adam Davies (Sheffield United)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Ben Davies (Tottenham Hotspur), Joe Rodon (Leeds United), Tom Lockyer (Luton ) Town), Chris Mepham (AFC Bournemouth), Regan Poole (Portsmouth), Ben Cabango ( Swansea City ), Neco Williams (Nottingham Forest), Owen Beck (Dundee FC) Connor Roberts (Burnley)

Veznjaci: Wes Burns ( Ipswich Town), Ethan Ampadu(Leeds United), Charlie Savage (Reading), Jordan James (Birmingham City), Dylan Levitt (Hibernian), Josh Sheehan (Bolton Wanderers), Daniel James (Leeds United), Nathan Broadhead (Ipswich Town), Harry Wilson (Fulham) , David Brooks (AFC Bournemouth)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Liam Cullen ( Swansea City), Luke Harris (Fulham), Kieffer Moore (AFC Bournemouth), Tom Bradshaw (Millwall)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo