VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM VATRENOG: / 'Nitko mi ništa ne zna reći, terapije na pomažu. Što da radim? Nemam pojma'

Image

Dva pogotka, svoj peti i šesti bundesligaški ove sezone, postigao je Andrej Kramarić u 21. kolu njemačkog nogometnog prvenstva u mrežu Darmstadta.

21.2.2017.
8:50
VOYO logo

Četvrto mjesto na kraju sezone donosi kvalifikacije za Ligu prvaka što je nešto, priznat će Kramarić u razgovoru za Sportske novosti, o čemu sanjaju u klubu koji je prošle sezone jedva izbjegao ispadanje u Bundesligu II.

Image
KRAMARIĆ JUNAK HOFFENHEIMA: /

Ušao u igru, posramio vratara i golovima donio pobjedu momčadi

Image
KRAMARIĆ JUNAK HOFFENHEIMA: /

Ušao u igru, posramio vratara i golovima donio pobjedu momčadi

'Liga prvaka je san'

"To je san i bit će san, hoćemo li uspjeti? Sigurno da bi se svi u klubu složili s bilo kakvom Europom, naravno da je Liga prvaka nešto drugo. Trebamo nastaviti igrati kao što smo prije, drugi će biti fokusirani na nas sve više, no možda uspijemo i to", kaže Kramarić koji već dulje vrijeme igra pod injekcijama zbog boli u petama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam više što reći, odustao sam. Što da radim? Nemam pojma. Nitko mi ništa ne zna reći, ni terapije, niti bilo što drugo. Tapkam na mjestu", priznaje 25-godišnji napadač Hoffenheima i hrvatske nogometne reprezentacije koji kaže da ga, unatoč svemu, ozljeda ipak psihološki ne uništava.

Ne boli dok igra

"S te strane sve je OK. Normalno da bi svaki igrač htio biti zdrav, jer kad si fit ne razmišljaš o takvim stvarima, možeš biti fokusiran sto posto na trening i utakmice. Ajmo reći da se još dobro držim. Vjerujem u svoje zdravlje, nisam nikad dosad imao nekih većih problema, tako da se nadam da će i ovo proći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan boli li ga dok igra utakmicu, Kramarić je odgovorio:

"Ne, dok traje susret ne, jedino mi se znalo dogoditi nekoliko puta na treninzima da nisam mogao nastaviti. Onda odmah moram mijenjati bandažu, zaštite, jer ako mi se slučajno pomakne nešto na peti posljedice su da ne mogu hodati. Bandaže nisu nikakve specijalne, ali usto imam odrezanu kopačku, napravio sam si rupu na peti tako da mi ništa ne može uopće doći u kontakt s petom. To je jedini način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo