VELIKI ZAOKRET U MANDŽUKIĆEVOJ KARIJERI: / Ma kakav Manchester, Borussia i Milan, evo gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

Činjenica je da Mandžukić ima velikih poteškoća prilikom nalaska novog kluba

15.12.2019.
9:07
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
VOYO logo

Pitanje na koje gotovo nitko nema točan odgovor, a umjesto da s vremenom kristalizira rješenje, ono se čini sve udaljenijim i nejasnijim. Što će biti s Mariom Mandžukićem i gdje će nastaviti karijeru? Ne pitamo se samo mi, pitaju se već i talijanski mediji, a Gazzetta dello Sport upravo je tome posvetila svoj članak.

Činjenica je da Mandžukić ima velikih poteškoća prilikom nalaska novog kluba. Pregovarao je navodno s Manchester Unitedom, Borussijom, Milanom pa čak i nekim klubovima američkog MLS-a, ali nikakav konkretan dogovor nije pao. Mandžukić, iako ima već 33 godine može sigurno još toga dati i pokazati u vrhunskom nogometu, ali valjda zbog visine plaće koju ima u Juventusu, a koja iznosi oko šest milijuna eura, nailazi na prepreke s pregovaračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjamo nekako da je u Juventusu problem jer nedavno su talijanski mediji iznijeli priču da je Juventus spreman pristati i na transfer vrijedan pet milijuna eura samo kako bi se što prije riješili Hrvata. No, Mandžukić je i dalje tu.

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975817, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line:

Ipak neće u vrhunski nogomet

E sada, Gazzetta piše kako su se uoči zimskog prijelaznog roga ponovo aktivirali ponuđači iz Katara koji su prije dva mjeseca htjeli dovesti Mandžukića, ali taj je dogovor također propao. No, sada je situacija znatno drugačija nego prije dva mjeseca kada je u igri bio United i još par visokoprofilnih klubova. Gazzetta piše da su Al Rayyan, Al Gharafi i Al Duhail mogući novi klubovi Mandžukića, a da među njima najveću prednost ima ovaj potonji klub koji je od Juventusa već otkupio stopera Mehdija Benatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta tvrdi kako katarski klubovi nemaju financijskih problema te da Mandžukiću mogu dati tih šest milijuna eura, no pitamo se samo hoće li se Mandžukiću svidjeti ideja da igra u Kataru jer davao je sve signale da bi karijeru htio završiti u vrhunskom nogometu. Ipak to možda neće biti moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo