VELIKI UDARAC ZA VRSALJKA I DRUŠTVO: / Simeone napušta Atletico i vraća se u omiljeni klub?

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Španjolski El Confidencial lansirao je u srijedu senzacionalnu priču. Objavili su, naime, da je trener Atletico Madrida Diego Simeone odlučio napustiti klub prije isteka ugovora.

7.9.2016.
23:04
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Argentinac je u ožujku prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor, ali prema navednom izvoru namjerava ga ranije raskinuti. Točnije 2018. godine odnosno dvije godine prije isteka.

Odnosi između Simeonea i vrha kluba, koji je navodno upoznat s njegovom namjerom, zategnuti su još od finala Lige prvaka kada je izjavio kako nije siguran oko budućnosti u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pišu da poslije Atletica planira voditi talijanski Inter, klub u kojem je bio u vrijeme najveće igračke slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov odlazak bio bi veliki udarac za klub jer je dosta igrača u njemu upravo zbog Simeonea, poput Antoinea Griezmanna ili Šime Vrsaljka.

Francuski reprezentativac tako je prilikom nedavnog potpisivanja novog ugovora izjavio da bi razmislio o napuštanju kluba samo ako Simeone ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino ako ode razmišljao bih o tome. Prije produživanja ugovora zvao sam ga i potvrdio mi je da ostaje. Puno mogu naučiti od njega", izjavio je napadč, koji je želja mnogih europskih velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo