VELIKI UDARAC ZA SREBRNOG VATRENOG: / Mislio je da će mu transfer unaprijediti karijeru, ali dogodilo se potpuno suprotno

Image
Foto: AFP

Stigao je njegov kraj u Milanu, čeka ga povratak u Madrid

2.2.2019.
16:33
AFP
VOYO logo

Šime Vrsaljko je pred početak ove sezone sigurno vjerovao da je dolazak u Inter najbolji potez za njega, ali se prevario. Inter je ljetos dogovorio posudbu Vrsaljka do kraja ove sezone s opcijom da otkupe njegov ugovor od Atletico Madrida, ali već sada je jasno da se to neće dogoditi.

Već ima i zamjenu

Vrsaljko je odigrao samo 12 utakmica i problemi s ozljedama su ga koštali u Interu. Naime, talijanski klub nije uspio prekinuti posudbu i vratiti ga u Atletico, ali su ipak angažirali Cedrica Soaresa koji će zauzeti mjesto Vrsaljka na desnom beku. Vrsaljko je čak izbačen s popisa igrača koji će konkurirati za utakmice Intera u Serie A i Europskoj ligi u drugom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako njegova posudba još traje već sada je jasno da je Vrsaljko odigrao svoju posljednju utakmicu za Inter jer neće moći više igrati u Serie A i Europskoj ligi. Umjesto njega na popisu je sada Soares koji je stigao iz Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo