'BOMBA' IZ MAKSIMIRA / Veliki preokret: Zvijezda Dinama u milijunskom transferu odlazi u AEK? Boysima se to niti malo ne sviđa

Image
Foto: Pixsell/Profimedia

Dinamo je prvu ponudu za Ljubičića u iznosu od tri milijuna eura odbio, no nakon nekoliko sati je stigla poboljšana i na Maksimiru su zaključili da bi prodaja bila dobra za sve strane

31.1.2024.
7:33
Pixsell/Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Dinama Robert Ljubičić novi je igrač atenskog AEK-a. U završnici prijelaznog roka Ljubičić je postao igrač poznatog nogometnog kluba koji je prošlog ljeta izbacio Dinamo iz Lige prvaka, točnije u pretkvalifikacijama za grupnu fazu.

Klub iz Zagreba, doduše, još nije potvrdio transfer iako smo ih maloprije zamoljeli za potvrdu ovog posla, ali na Wiklpediji su zato promijenili Ljubičićev klub iz Dinama u AEK. Premda je Dinamo odbio prvu ponudu, stigao je, pretpostavljamo, podebljani iznos grčkog klub, koji bi uskoro trebao objaviti novo pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROMETNO U MAKSIMIRU /

Livaković je već u Istanbulu, a još jedna zvijezda Dinama danas se oprašta od Maksimira

Image
PROMETNO U MAKSIMIRU /

Livaković je već u Istanbulu, a još jedna zvijezda Dinama danas se oprašta od Maksimira

Podsjetimo, Dinamo je prvu ponudu za Ljubičića u iznosu od tri milijuna eura odbio, no vrlo brzo je stigla poboljšana ponuda i na Maksimiru su zaključili da bi prodaja bila dobra za sve, najbolja opcija. Ljubičić više nije izbor na lijevom beku, a u veznom redu je prevelika gužva, a prednost nad Ljubičićem u proteklim kolima redom su imali Arijan Ademi, Marko Bulat, Martin Baturina, Josip Mišić i Petar Sučić. No, transfer ima i svoju pozadinu...

Kako 24sata doznaje iz klupskih izvora, protiv transfera Ljubičića u AEK bili su predstavnici navijačke opcije Ivan Nauković i Dubravko Skender - predstavnici navijača u izvršnom odboru Dinama. Prema novom statutu svaki transfer u vrijednosti iznad 3 milijuna eura mora potvrditi i izvršni odbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je i jučer u Maksimiru telefonski odrađen sastanak IO-a na kojem je pala odluka o prodaji Ljubičića.

Ovim transferom nezadovoljni su i Bad Blue Boysi koji su bijesni na upravu kluba što svog igrača prodaje baš u AEK, klub koji nema nikakvih principa, dostojanstva, digniteta i koji je toliko pljuvao i zazivao na linč i kluba Dinama i Boysa, Hvata... svi znamo što se prošlog ljeta dogodilo na ulicama Atene uoči susreta AEK-a i Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sukobu Boysa i Original 21 poginuo je jedan pripadnik domaćih navijača. Nitko od BBB-ovaca na kraju nije optužen za ubojstvo, te su naši dečki pušteni, nakon 4 mjeseca golgote, iz grčkih zatvora.

Ali, za vrijeme svog utamničenja, bili su na udaru nezapamćenog medijskog linča kojeg su predvodili upravo klub AEK plus njihovi mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo