VELIKI PREOKRET? / Propada jedan od najvećih transfera u povijesti, pritisak na vlasnike PSG-a je sve veći

Image
Foto: AFP

Iako se još donedavno činilo da bi PSG ovaj tjedan mogao predstaviti novo veliko i skupo pojačanje, 18-godišnjeg Kyliana Mbappea iz Monaca, transfer više i nije tako siguran.

16.8.2017.
11:24
AFP
VOYO logo

Kako piše španjolska Marca, predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi je pod velikim pritiskom velikih europskih klubova koji preispituju kako pariški klub u samo jednom prijelaznom roku može potrošiti gotovo 500 milijuna eura. Već i samo dovođenje Neymara iz Barcelone za 222 milijuna eura je kod mnogih izazvalo negodovanje i pitanja je li PSG prekršio financijski fair-play, a nije ni potrebno spominjati što bi izazvao transfer Mbappea.

Cijena 180 milijuna eura

Za njega je PSG navodno spreman platiti 180 milijuna eura što bi ga učinilo drugim najskupljim igračem u povijesti. Dobio bi PSG time napad iz snova Neymar - Mbappe - Cavani, ali bi navukao na sebe bijes drugih klubova, a moguće i UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je, tvrdi Marca, realizacija transfera usporena, a nije isključeno i da će u potpunosti propasti. Mbappeu ostaje samo čekanje i, kako se čini, grijanje klupe dok ne bude poznato odlazi li ili ostaje. Tako je bilo i prošli vikend kada je njegov Monaco slavio na gostovanju kod Dijona s uvjerljivih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo