XAVI, VIDIŠ LI OVO?

VELIKI OBRAČUN DVA MAJSTORA! Coutinho protiv Modrića! Evo tko je pobijedio

U četvrtak smo vas u anketi pitali: ‘Tko je objektivno bolji veznjak?’ Luka Modrić ili Philippe Coutinho? Sad smo dobili rezultate ankete.

Anketu smo ponudili zbog izjave bivšeg nogometaša Barcelone i legende toga kluba Xavija Hernandeza koji je kazao kako je zvijezda Liverpoola Phillipe Coutinho trenutno najbolji veznjak u Europi.

OVO SE MODRIĆU NEĆE SVIDJETI! Legenda Barce uvjerena: ‘Za mene je on najbolji veznjak Europe’

Modrić je svjetska klasa

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali opet smatramo da spomenuti sjajni ofenzivni vezni igrač, objektivno, nije ta igračka klasa Luke Modrića, koji je, prema svojoj prikazanoj igri i kvaliteti koju posjeduje, trenutno jedan od najboljih svjetskih veznjaka, ako ne i najbolji.

Najbolji veznjak Primere

Hrvat je nedavno dobio i nagradu za najboljeg veznog igrača u Primeri za sezonu 2015/2016. u jakoj konkurenciji ispred Brune Soriana iz Seville i Sergija Busquetsa iz Barcelone.

Kako bilo, u našoj anketi ponudili smo vam pitanje: ‘Tko je objektivno bolji veznjak?’ Anketa je imala tri ponuđena odgovora:

  • Luka Modrić.
  • Philippe Coutinho.
  • Tu su negdje.

Rezultati ankete

Anketa je trajala od 17.11. u 16 i 52 do 18. 11 u 19.00, u njoj je ukupno glasao 941 čitatelj Net.hr-a, a rezultati su sljedeći:

Njih 695, odnosno 73, 86 % dalo je glas Luki Modriću. Coutinho je dobio 150 glasova ili 15,94%, dok je opciju “tu su negdje” kliknulo njih 96 ili 10,2 %.

Povratak na Net.hr