VELIKI ISPIT ZA DINAMO: / Čeka se pobjeda koja će u Maksimir dovesti Barcelonu!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pred juniorima Dinama ovog je utorka veliki izazov, u osmini finala Lige prvaka u Bruxellesu će igrati protiv domaćeg Anderlechta. Dvoboj u glavnom belgijskom gradu počinje u 19 sati.

22.2.2016.
23:42
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mladi su Dinamovi nogometaši, podsjetimo, osvojili prvo mjesto u skupini s Arsenalom, Olympiakosom i Bayernom, a ždrijeb osmine finala im je donio vrlo teškog suparnika, poznatog po dobroj omladinskoj školi.

"Za ovo se živi"

Igra se samo jedna utakmica, a Anderlecht ima prednost domaćeg terena. No, igrači Marija Cvitanovića imaju golemi motiv jer će u slučaju prolaza u četvrtfinalu u Maksimiru najvjerojatnije ugostiti veliku Barcelonu. Naravno, pod uvjetom da Katalonci prije toga izbace danski Midtjylland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas odličan protivnik u Belgiji, ali mi smo spremni. Jako se veselimo i znamo koliko je ova utakmica bitna. Vidjeli smo malo utakmice Anderlechta, znamo njihove mane i vrline. Sigurno da su kvalitetni i cijela je ekipa odlična, ali vjerujemo u sebe. Nemamo tremu jer za ovo se živi. A onda daj Bože Barcelonu na Maksimiru", rekao je Filip Benković za Dinamovu internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo