VELIKE ODLUKE: / Prvi put u povijesti na čelu Hajduka je žena, treneru Buriću nova funkcija?

Image

Nadzorni odbor Hajduka imenovao je u subotu Marijanu Bošnjak, direktoricu "Kinematografa" iz Osijeka, za privremenu predsjednicu kluba.

9.4.2016.
19:03
VOYO logo

Predsjednik NO-a Slaven Marasović potvrdio je da bi novi čelni čovjek Hajduka trebao biti izabran u drugoj polovici svibnja nakon provedbe javnog natječaja. Do tada će splitski klub voditi Marijana Bošnjak, prva žena na čelu Hajduka u povijesti.

Dubinska analiza stanja

"Glavna zadaća predsjednice Uprave gospođe Bošnjak će sukladno zahtjevu NO-a biti dubinska analiza stanja i procesa u klubu i priprema preduvjeta za početak rada Uprave imenovane javnim natječajem", priopćio je Marasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koordinator NO-a za suradnju s predsjednicom bit će Ante Šalinović. On je istaknuo kako je Marijana Bošnjak neovisni ekonomski stručnjak s velikim iskustvom u analizi dubinskih stanja i procesa u tvrtkama razliičitih gospodarskim grana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić sportski direktor?

"Namjerno smo izabrali takvu osobu jer nam je potreban što neovisniji pogled na stanje i procese u Hajduku kako bi nova Uprava kluba imala što detaljnije informacije potrebne za razvoj kluba", rekao je Šalinović.

Marasović je potvrdio kako se razgovara s trenerom Damirom Burićem oko njegova angažmana i na dužnosti sportskog direktora. Tu je funkciju, podsjetimo, nakon smjene Brbića napustio Goran Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo