VELIKANI KREĆU U ČERUPANJE CITYJA: / Juventusu se napokon ostvaruje san, Real želi igrača od 160 milijuna eura?

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Žestoka kazna mogla bi uzrokovati totalni raspad momčadi

16.2.2020.
9:36
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Počinje raspad moćnog Manchester Cityja, zaključili su više manje svi engleski i svjetski mediji nakon što ih je Uefa kaznila s dvije godine zabrane nastupa u eurokupovima i financijski s 30 milijuna eura zbog ozbiljnog kršenja pravila financijskog fair-playa.

Mnogi su uvjereni da će skupocjene zvijezde promijeniti sredinu pogotovo ako Sportski arbitražni sud potvrdi odluku. Moguće je i da ih engleski FA izbaci iz Premier lige, no to su za sada samo nagađanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, kako se čini, neki europski velikani neće čekati na takav scenarij. The Sun u nedjelju piše da će Real Madrid krenuti po RaheemaSterlinga (25), koji po Transfermarktu vrijedi 160 milijuna eura.

Krilni napadač je pod ugovorom još tri godine, ali kako bi City zbog zabrane mogao ostati bez gotovo 200 milijuna eura prihoda morat će prodavati igrače pogotovo jer većina njih ima ogromne plaće. Sam Sterling zarađuje 360 tisuća eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Raheem Sterling

Pep ide u Torino?

U međuvremenu, sve se glasnije piše da će Pep Guardiola preseliti u Juventus. Katalonac im je bio želja i prije nego što su doveli Maurizija Sarrija.

"Agnelli se nada da ovo mijenja sve. Rekao je ljudima da bi sve napravio da ga dovede. Uvjeren je da sada ima veće šanse nego ikad“, otkrio je izvor blizak klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiolin ugovor sa Cityjem vrijedi do ljeta 2021. i teško da će nakon ove kazne potpisati novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo