SENZACIONALNA RAZMJENA VELIKANA: / Najbolji trener Serie A seli u Arsenal, zvijezda Topnika ide u suprotnom smjeru?

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Arsenalovi navijači zasigurno neće po dobrom pamtiti ovaj petak. Njihovi najveći strahovi lagano postaju realnost.

3.3.2017.
11:06
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Naime, talijanski Corriere dello Sport objavio je da je Juventus poslao službenu ponudu za najboljeg igrača Wengerove momčadi - Alexisa Sancheza.

Čileancu istječe ugovor sljedećeg ljeta, a s obzirom da novi nije potpisao lako je moguće da će napustiti Emirates. Također, već bi u siječnju sljedeće godine mogao potisati ugovor s nekim od zainteresiranih klubova. S tim na pameti čini se da je Juventus krenuo u akciju, a Talijani tvrde da su poslali ponudu od 30 milijuna eura za 28-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u Arsenalu navodno nisu oduševljeni tom cifrom te je smatraju gotovo uvredljivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere piše i kako je osim Arsenala ineteres za Sancheza pokazao PSG, a navode i da je igrač sam poručio vodstvu kluba kako želi otići nakon što mu ugovor istekne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski Times je, inače, ranije ovog tjedna objavio da su pregovori oko novog ugovora između Arsenala i Čilenaca stali jer je klub trenutno usredotočen na to da zadrži Arsenea Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i to da se posljednjih dana dosta piše o tome da će upravo trener Juventusa Massimiliano Allegri naslijediti velikog Francuza ovog ljeta pa bi bilo posebno zanimljivo vidjeti kako bi navijači oba kluba dočekali ovu veliku razmjenu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo