Veličanstveni Španjolac pokazao kakav je majstor

Nogometaši Schalkea u velikom su stilu zatvorili prvi dio bundesligaške sezone. U sklopu 17. kola, posljednjeg prije zimske stanke, potopili su Werder na svojoj Veltins-Areni s 5:0.

17.12.2011.
22:39
VOYO logo

Junak susreta bio je nekadašnji kapetan madridskog Reala Raul koji je upisao hat-trick i tako došao do brojke od deset postignutih golova ove sezone, te se probio na šesto mjesto najboljih strijelaca lige.

Po jednom su mrežu tresli Kyriakos Papadopoulos, kojem je to bio premijerni ovosezonski gol, te Klaas-Jan Huntelaar, koji je svojim 15. golom točku na i postavio u 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=GTeWYUVPUHn0TY2x
szólj hozzá: Sc1-0Br[Matchhighlight.com]

Mrežu gostiju iz Bremena Raul je načeo već u 16. minuti kada je najbolje reagirao u petercu nakon što je prethodno Huntelaar zatresao vratnicu, a vratar Tim Wiese nije uspio ukrotiti loptu. Kod drugog gola, također s ruba peterca, malo iskosa s lijeve strane, Španjolcu je asistirao Huntelaar, a kod trećeg kojeg je zabio glavom, Füchs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jT9Bd133stLMgZbZ
szólj hozzá: Sc2-0Br[Matchhighlight.com]

Papadopoulos je također zabio glavom nakon asistencije Jurada, dok je Huntelaar posljednji gol lijepo zabio potkopavši loptu iskosa s lijeve strane i prevarivši istrčalog vratara Tima Wiesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo