KAKVOG MI IGRAČA IMAMO / Dalićeva nova zvijezda. Društvenim mrežama kruži nevjerojatan dribling novog Vatrenog, ovo morate vidjeti

Image

Sučić je primio loptu na nekih 35 metara od gola i zatim je driblingom i duelom okrenuo dvojicu igrača

21.10.2021.
23:08
VOYO logo

U srijedu je austrijski prvak Salzburg na domaćem terenu svladao Wolfsburg 3-1 i time došao do druge pobjede u svojoj skupini. Žestoka je bila cijela utakmica RB Salzburga i Wolfsburga, a pogotovo njen početak. U 3. minuti Adeyemi je okrunio brzu kontru domaćina te je zabio za 1-0. No, u 15. minuti Nmecha je izjednačio.

Slijedile su brojne šanse na obje strane, s tim da je RB Salzburg ipak bio bolji, a takvu je igru naplatio u drugom poluvremenu. Junak domaćina bio je Okafor koji je postigao oba pogotka (u 65. i 77. minuti) za konačno 3-1 slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sučićeva velemajstorija

Utakmicu je na vrhunskoj razini odradio i hrvatski reprezentativac Luka Sučić, kojeg je izbornik Zlatko Dalić, u prošlom ciklusu uvrstio u A selekciju. Sučić je prema SofaScoreu bio drugi najbolje ocjenjeni igrač u svojoj momčadi sa ocjenom 7.6, a da je riječ o istinskom talentu i virtuozu s loptom svjedoči i snimka koja i dan nakon utakmice kruži društvenim mrežama.

Sučić je primio loptu na nekih 35 metara od gola i zatim je driblingom i duelom okrenuo dvojicu igrača te se sjurio prema golu i zatim proigrao suigrača u napadu, ali se ovaj spetljao. I to sve u četvrtoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučićevu velemajstoriju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo