VIDEO: / Čarli i Bilić bolji start nisu mogli zamisliti

U petak je startalo novo rusko nogometno prvenstvo, a prvi je u akciji bio moskovski Lokomotiv, klub kojeg je tijekom ljeta preuzeo donedavni hrvatski izbornik Slaven Bilić.

20.7.2012.
19:46
VOYO logo

Na startu je Lokomotiv gostovao kod novog prvoligaša, Mordovije, te je pobijedio 3:2, a jedan je pogodak za Moskovljane postigao i Vedran Ćorluka. Prva natjecateljska utakmica nije dobro počela za Bilića i njegove hrvatske asistente na klupi, budući da je u 16. minuti domaćin poveo golom Pančenka. No, Lokomotiv je uzvratio i od 29. do 38. minute zabio čak - tri pogotka! Izjednačio je Torbinski, Ozdoev je u 33. donio prednost, a golom Ćorluke u 38. minuti Lokomotiv je osigurao miran odlazak na odmor.

http://www.youtube.com/embed/lNF5qG24nhY Ipak, domaćin je smanjio u 62. preko Osipova, a potom je za goste od 87. minute nastala panika jer je crveni karton zaradio strijelac Ozdoev, te su na kraju Moskovljani teško sačuvali pobjedu na startu nove sezone. Kod domaćina je od početka igrao još jedan hrvatski reprezentativac, Tomislav Dujmović, koji je zamijenjen u 83. minuti. Na drugoj je strani Ćorluka odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo