VATRENI U POTRAZI ZA SREĆOM: / Istinski velikan uključio se u borbu za hrvatskog maestra

Image

Otkako je u ljeto 2014. potpisao za Chelsea Mario Pašalić još nije dobio priliku pokazati ima li mjesta za njega u redovima prvaka.

3.7.2017.
8:54
VOYO logo

Posljednje tri sezone proveo je na posudbama u Elcheu, Monacu i Milannu, a kako se čini ovog ljeta mogao bi napustiti Chelsea.

Puno klubova ga želi, a do sada su se spominjali Wolfsburg, Valencia, Galatasaray...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljendnji od njih je škotski velikan Celtic.

Engleski portal Hitc navodi kako bi njegov prelazak u redove prvaka bio pravi pogodak i za trenera Brendana Rodgersa i za klub."Tamo bi mogao steći pobjednički mentalitet jer je on usađen u klupski DNA. Osim tog i nekoliko trofeja u žu+ivotopisu ne bi mu škodilo. Također, on je tip veznjaka kakve Rodgers voli. Dinamičan je, ulazi u kazneni prostor iz drugog i često zabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje dvije godine u Monacu i Milanu dao je 12 pogodaka te je zbog toga usporedba s Frankom Lampardom, neizbježna", navode Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak na kaju navode da bi se Pašalić u Celticu morao boriti za mjesto u momčadi te da sjedenje na klupi ne bi nikome pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rodgers ima puno opcija u veznom redu, ali ako je Pašalić započeo 20 susreta u dresu Milana mogao bi imati značajnu ulogu i u Celticu", završava tekst.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo