VATRENI SU, GOTOVO SIGURNO, IZGUBILI POTENCIJALNO POJAČANJE: / Hrvatski stoper dobiva rusku putovnicu i poziv u reprezentaciju?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Nitko me nije kontaktirao. Nadao sam se pozivu i prije kad sam igrao dobro i očekivao sam da ću biti nagrađen'

2.11.2020.
18:53
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Relativno nepoznati hrvatski nogometaš, Silvije Begić, igra nogomet života u ruskom Rubinu iz Kazanja. Ovog 27-godišnjeg braniča tamošnji mediji uredno svrstavaju među najbolje igrače u ligi, a zanimljivo je kako Begić uopće nije na radaru HNS-a, dok je njegov suigrač Filip Uremović s kojim nerijetko čini tandem u obrani, već praktički standardni igrač kod Zlatka Dalića.

Međutim, Begić je sada otkrio kako bi zbog HNS-ova ignoriranja mogao prihvatiti rusku putovnicu i mogući nastup za njihovu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko me nije kontaktirao. Nadao sam se pozivu i prije kad sam igrao dobro i očekivao sam da ću biti nagrađen, ali nije bilo ništa od toga. U Hrvatskoj su me mediji spominjali, u BiH nisu. Možda nisu znali da imam njihovu putovnicu, a ja sam rekao da ću se odazvati onome tko me prvi pozove", rekao je Begić za Sportsport.ba.

Image
Image

6337499 20.09.2020 Spartak's Ezequiel Ponce, centre, and Rubin's Silvije Begic, right, struggle for a ball during the Russian Premier League soccer match between Rubin Kazan and Spartak Moscow, in Kazan, Russia's Republic of Tatarstan.,Image: 558929817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Begić ima i putovnicu Bosne i Hercegovine jer rođen je u Posušju, ali kaže kako ne misli igrati niti za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih htio ispasti bahat, ali nisam siguran da bih se sada odazvao reprezentaciji BiH. Imam ruske agente i sređujem papire da dobijem njihovo državljanstvo i putovnicu, da ne budem stranac. Ranije sam drugačije razmišljao, ne znam kako bih sada postupio da dobijem poziv", otkrio je Begić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo