VATRENI SE SAMO SMJEŠKA: / Otkrivena velika istina o zainteresiranosti klubova za Kramarića

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Tuttosport je u ponedjeljak na svojoj naslovnoj strani objavio vijest koja najavljuje mogući transfer Andreja Kramarića u Torino.

29.12.2015.
10:54
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Kramarić je gotovo pa u potpunosti ispao iz kombinacija menadžera Leicester Cityja Claudija Ranierija u ovoj sezoni čemu u prilog govore odigrane tek dvije utakmice (Arsenal, Liverpool), odnosno dvadesetak minuta ukupno u ovosezonskom premierligaškom natjecanju. Rastanak kluba i hrvatskog napadača trebao bi uslijediti ove zime, a pritom se posudba spominje kao vjerojatno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ništa još nije dogovoreno’

“Zadovoljava nas interes koji iskazuje Torino, riječ je o klubu kojeg cijenim, baš kao što cijenim trenera Giampiera Venturu i stil kojim njegova momčad igra”, izjavio je Vincenzo Cavaliere, ali i dodao da ova talijanska momčad nije jedina koja želi svoje redove pojačati 24-godišnjim hrvatskim napadačem:

“Postoji desetak zainteresiranih klubova i ništa još nije dogovoreno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kramarića su iz Ranierijevih kombinacija istisnule sjajne igre Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza, dvojca na čijim se golovima Leicester City prometnuo u najveće iznenađenje engleskog prvenstva, čak i konkurenta za naslov prvaka. Ova su dvojica kombinirano za klub u Premier ligi postigla 28 golova i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo