VATRENI SE JAVILI IZ RUSIJE I UPOZORILI DINAMO KAKO IGRATI PROTIV KRASNODARA: / 'To je njihov najveći problem'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativci na privremenom radu u Rusiji Nikola Moro i Filip Uremović za RTL su prokomentirali kakve su Dinamove šanse protiv Krasnodara

17.2.2021.
21:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak u 18:55 igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige i to u gostima kod ruskog Krasnodara. Krasnodar je, inače, upao u Europa ligu tako što je ispao iz Lige prvaka, odnosno bili su treći u skupini s Chelseajem, Sevillom i Rennesom.

No to je momčad koja ima dosta svojih nedostataka, jedan od najvećih je da nisu odigrali službenu utakmicu već dva mjeseca pa nisu u natjecateljskoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativci na privremenom radu u Rusiji Nikola Moro i Filip Uremović za RTL su prokomentirali kakve su Dinamove šanse protiv Krasnodara.

Image
KAKAV GAF UOČI UTAKMICE DINAMA I KRASNODARA: /

Prevoditelj 'preimenovao' Oršića, Mamić morao spašavati stvar

Image
KAKAV GAF UOČI UTAKMICE DINAMA I KRASNODARA: /

Prevoditelj 'preimenovao' Oršića, Mamić morao spašavati stvar

'Dinamo mora biti pravi'

"Ne znam kome bih dao prednost, iako Krasnodar nema natjecateljski ritam i ovo mu je prva službena utakmica nakon priprema, a Dinamo igra već 20-ak dana HNL, tako da je to možda prednost Dinama. Dinamo mora biti pravi, mora biti na najvišoj mogućoj razini jer se inače ništa neće dogoditi“, rekao je igrač moskovskog Dinama Nikola Moro za RTL pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je u utakmici s Osijekom pokazao da je najjači kad je pod pritiskom. Pokazali su karakter koji je potreban i za ovu utakmicu koja ih čeka.

Dinamove šanse prokomentirao je i kapetan Rubin Kazana Filip Uremović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveći im je problem ta zadnja linija. Ozlijeđen im je lijevi bek Ramirez i stoper Caio, kao i prvi golman i mislim da Dinamo tu mora tražiti svoju šansu. Oni će vjerojatno početi utakmicu u visokom presingu, pokušat će Dinamo stisnuti od početka. A kad se kasnije igra stabilizira, siguran sam da Dinamo zbog svoje same kvalitete, pogotovo napadačke, može iskontrirati“, rekao je Uremović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo