SENZACIJA NA POMOLU / Hrvatski reprezentativac pred transferom karijere, potpisuje za talijanskog giganta?

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Brekalo je ove sezone bio na posudbi u talijanskom Torinu, no ne želi nastaviti karijeru u tom klubu

18.5.2022.
17:46
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ovoga tjedna, direktor talijanskog prvoligaša Torina Davide Vagnati potvrdio da je njegov klub želio otkupiti ugovor Josipa Brekala (23) od Wolfsburga za 11 milijuna eura, ali da Brekalo ne želi nastaviti karijeru u Torinu, budućnost Vatrenog postala je neizvjesna.

Image
OGROMAN PREOKRET /

Oko Vatrenog vlada prava zbrka: 'On je često nezadovoljan, otići će u klub za koji ne želi igrati...'

Image
OGROMAN PREOKRET /

Oko Vatrenog vlada prava zbrka: 'On je često nezadovoljan, otići će u klub za koji ne želi igrati...'

 Hrvatski reprezentativac je došao u Torino na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora i klubu su bili impresionirani njegovim igrama. U 31 nastupu u Serie A upisao je sedam golova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Imali smo više sastanaka s igračem, njegovim menadžerom i ocem. Unazad nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je, jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važan transfer. Prošlog tjedna smo još jednom probali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštivati. Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom. Bolje je fokusirati se na igrače koji Torino vide kao prvi izbor", izjavio je direktor Torina.

 Njemački Kicker je objavio da se Brekalo želi vratiti u Wolfsburg ili otići u neki drugi klub. Nijemci su pisali da on želi karijeru nastaviti u novoj momčadi, po mogućnosti Španjolskoj, pa i finalistu Europske lige Eintrachtu koji se uvijek spominje kao moguća destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Josip Brekalo

Rossoneri stvaraju novu ekipu

A sada se u priču uključio i novi klub, najslavniji od svih s kojima se dosad povezivao - talijanski gigant Milan.

Talijanski Tuttosport je objavio u srijedu da će Brekalo, čim se vrati u Njemačku, napraviti transfer u Milan, koji sljedećeg ljeta namjerava uložiti čak 300 milijuna u pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od tih pojačanja je i Brekalo, kojega je Milan htio dovesti još prije dvije godine, kada je sportski direktor Rossonera bio legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo