Vatreni poslao poruku Kovaču i zaključio: 'Ovo nam je posljednja šansa'

'Od tih 90 minuta u Manausu nam ovisi cijelo prvenstvo! To nam je posljednja šansa. Kao i Kamerunu! Tko izgubi tu utakmicu ide kući.

14.6.2014.
18:43
VOYO logo

"Ako budemo igrali kao protiv Brazila, mislim da imamo dobre šanse. Ključna je ta utakmica s Kamerunom, ne smijemo kiksati, moramo tražiti tri boda, vjerujem da ćemo dobro pripremiti utakmicu, pronaći najboljih jedanaest, te da ćemo pobijediti Kamerun", poručio je Danijel Pranjić na konferenciji za novinare u subotu. On bi mogao zaigrati protiv Afrikanaca, zdravstvena situacija mu je mnogo bolja.

"Dobro se osjećam, odradio sam nekoliko treninga, nemam nikakve boli dok trčim. Ako ovako ostane, spreman sam za Kamerun! Ali kako me prati stalni peh, tko zna? Iskreno se nadama da neće biti novih ozljeda", donosi Jutarnji list izjavu našeg lijevog bočnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pranjić nije gledao okršaj Meksika i Kameruna.

"Vidio sam nekoliko isječaka s te utakmice, suci su dosta griješili, tri gola su bez razloga poništili. Obje reprezentacije igraju dobar nogomet, biti će nezgodno. Međutim, moramo misliti samo na sebe, dobro se odmoriti i onda nokautirati Kamerunce. Nas će se više pitati nego njih ako ćemo biti onakvi kao na otvaranju prvenstva", kazao je nogometaš Panathinakosa i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da su dosta jaki u duelima, tjelesno su moćni, morati ćemo im spustiti loptu i što je duže čuvati u našem posjedu. Utjecati će i vremenske prilike u Manausu, sigurno će više odgovarati njima nego nama. Ali ne tražimo u tome alibi, idemo po trijumf i prva tri boda."

"Iskreno, promašio sam loptu, htio sam je dobro pogoditi, no nije bilo uspješno. Ali kad sam vidio da me Marcelo ispravio nisam znao što bih od sreće. Samo sam trčao prema Oliću, Nakon što sam pogledao naše navijače kako viču i skaču, to je neopisivo", opisao je Nikica Jelavić prvi gol Hrvatske i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja isto mislim da je moj, tko mi ga može uzeti ako ja mislim da je moj. Lijepo je razmišljati da je tvoj... Ne zamaram se s time, jedino mi je krivo što smo izgubili."

Nije htio puno govoriti o Brazilu, iako je jasno da tu utakmicu nikad neće zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo što je bilo, glupo je više pričati o sucu i toj utakmici, imali smo šanse, nismo ih iskoristili, a eto, dogodilo se nešto što je nedopustivo na otvaranju SP-a. No, što uopće smijem reći o sucu?"

Vraća se Mandžukić, znači da on seli na klupu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema veze ako odem među pričuve, sve u službi ekipe. Neka on igra i neka zabija. Ne gledam to na takav način. Mandžukić je bio suspendiran, ja sam ga zamijenio, imao sam i obrambene zadatke, prije svega morao sam stajati iza lopte, malo sam bio dalje od gola... Mogu reći da ne vjerujem da bi nam oni zabili drugi pogodak da nije bilo jedanaesterca, ali sigurno je da ćemo s Mandžukićem biti puno jači..."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo