Vatreni opet na udaru: 'U njega je ulozeno vraski puno, a on se muci!'

I dalje hrvatski nogometas Dejan Lovren prolazi kroz vrlo tesko razdoblje u dresu Liverpoola.

12.12.2014.
16:49
VOYO logo

Liverpool se prosle sezone prakticki do samoga kraja borio za naslov u Premierligi i mnogi su ocekivali da ce nastaviti istim putem, posebno nakon sto je problematicnu obranu pojacao Lovrenom za kojeg je Southamptonu platio 25 milijuna eura. No, Redsi ove sezone igraju vrlo slabo, a u to se sivilo uklopio i Lovren koji sigurno nije jedini krivac za lose rezultate, ali nekoliko pogresaka i nesigurnost u igri su izazvali brojne kritike na njegov racun.

Na zub ga nisu uzeli samo engleski novinari, vec i brojni bivsi nogometasi koji rade kao kolumnisti po otockim medijima. Jedan od njih je i legendarni obrambeni igrac Arsenala Martin Keown koji je vec kritizirao Lovrena u Daily Mailu, a uoci nedjeljnog derbija izmedu Manchester Uniteda i Liverpoola je to ucinio opet. Hrvatskog se reprezentativca dotaknuo u odgovoru na pitanje citatelja o tome cija je obrana losija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Svida mi se Liverpoolov sustav igre, ali u svojoj momcadi ima pojedince koji se muce. Na Dejana Lovrena je potroseno vraski puno novca, a klub Liverpoolove velicine sa sobom nosi ogromna ocekivanja. Lovren je oznacen kao nasljednik Jamieja Carraghera, ali sada postoje sumnje, a kad igrac cuje takve price, to mu utjece na samopouzdanje", istaknuo je Keown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je, podsjetimo, u nekoliko posljednjih utakmica uglavnom bio na klupi, ali se zbog ozljede Koloa Tourea ponovno nasao u pocetnoj postavi ovog utorka kada je Liverpool odigrao 1:1 protiv Basela i ispao iz Lige prvaka. Je li uvjerio trenera Brendana Rodgersa da je zasluzio mjesto u udarnoj momcadi i na Old Traffordu, saznat cemo u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo