Vatreni je junak dana: Odmah je do Messija, u leđa mu gleda Ronaldo!

Nakon hat-tricka Olympiacosu u Ligi prvaka Mario Mandžukić nalazi se na diobi trećeg mjesta ljestvice najboljih strijelaca u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju s pet golova.

27.11.2014.
8:50
VOYO logo

Isti broj golova kao i Mandžukić zabili su Karim Benzema, Jackson Martinez, Sergio Agüero i Edinson Cavani, dok je veliki Cristiano Ronaldo na učinku od četiri gola.

Statistička rubrika u kojoj je Mandžukić vodeći je zato ona po broju postignutih golova glavom, kojih je postigao tri. Za usporedbu, nijedan drugi igrač nije glavom zabio više od jednom ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosječno Mandžo zabija u Ligi prvaka svakih 77.8 minuta, a uspješniji od njega su rijetki poput Messija, dok je iza njega primjerice Ronaldo koji ove sezone mreže prosječno trese nakon svakih 108.5 minuta.

"Sjajan je osjećaj zabiti hat-trick, ali najvažnija je stvar da smo pobijedili i osigurali naše mjesto u osmini finala. U nokaut-fazi natjecanja šanse su uvijek 50-50, ali pokazujemo da smo zaista dobra momčad, pa se nikad ne zna", rekao je Mandžukić za uefa.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b5akt

"Sposobni smo pobijediti svakoga. Uživamo i pobjeđujemo, a to je najvažnija stvar", dodao je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan nastup hrvatskog napadača koji je postao prvi igrač u povijesti Atletica s postignutim hat-trickom u Ligi prvaka komentirao je i trener Rojiblancosa Diego Simeone:

"Sve nas je na klupi učinio ponosnima. Mario nam donosi snagu i karakter."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo