O LJETU NE RAZMIŠLJA / Vatreni demantirao glasine o ostanku: 'Nemaju opciju da me zadrže, vraćam se u Bayern'

Image
Foto: profimedia

Trener Bayera Xabi Alonso odlično koristi hrvatskog braniča pa su krenule glasine kako bi ga njemački prvoligaš mogao zadržati

17.12.2023.
9:21
profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić na početku je sezone iz Bayern Münchena došao na posudbu u Bayer Leverkusen, ali već su na polovici sezone tu posudbu zažalili.

Image
DOBIO NOGU /

Rakitić će dobiti petog trenera u posljednjih 14 mjeseci: Posljednji odlazi nakon očajnog skora u dva mjeseca

Image
DOBIO NOGU /

Rakitić će dobiti petog trenera u posljednjih 14 mjeseci: Posljednji odlazi nakon očajnog skora u dva mjeseca

Stanišić se odlično našao u novom klubu, a trener Bayera Xabi Alonso odlično koristi hrvatskog braniča pa su krenule glasine kako bi ga njemački prvoligaš mogao zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te su priče kružile neko vrijeme, a Stanišić se po tom pitanju nije oglašavao, no za web.de je otkrio svoje namjere.

"“Posudba nema opciju da me Bayer zadrži i vraćam se u Bayern, naravno. Nikad se ne zna što će se dogoditi na ljeto, ali ni ne razmišljam o tome. Želim što više igrati, pomoći momčadi i razvijati se", objasnio je Stanišić, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki nogometaš želi igrati svaku utakmicu. Ja igram svaku drugu, tako da bi definitivno moglo biti i gore od toga. Svaku utakmicu gledam kao priliku za dokazivanje. Ponekad sjedim 90 minuta na klupi u Bundesligi jer se braniči ne mijenjaju često. Naravno da to nikome nije zabavno, ali prihvaćam situaciju”, rekao je Stanišić koji je ove sezone je u Bundesligi skupio samo 163 minute, ali je u Europa ligi i kupu prva opcija pa se prisjetio početaka u prvom timu Bayerna."

A Zatim se prisjetio i svojih početaka u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam kapetan juniora pa sam dvije godine igrao za drugu momčad. Dobio sam poziv na pripreme Bayerna i ostao šokiran tempom. Pod tim ne mislim da igrači trče prebrzo, nego koliko su im umovi iznimno brzi. Kad sam se nakon prvog treninga vratio kući, glava mi je pucala. Noge mi nisu bile problem, već glava”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Finale Svjetskog prvenstva rukometašica pratite u nedjelju od 19 sati ekskluzivno samo na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo