VARDY GURNUO LEICESTER BLIŽE LIGI PRVAKA, ARSENAL U AGONIJI: / Welbeck zabio vjerojatno najljepši gol sezone

Image
Foto: Profimedia

Jamie Vardy je u 84. minuti Lisicama donio bod kojim su učvrstili četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Arsenal je sedmi na ljestvici.

7.7.2020.
23:20
Profimedia
VOYO logo

U derbiju večeri 34. kola engleskog Premiershipa Arsenal i Leicester u Londonu su odigrali 1:1.

Domaću momčad u 21. minuti u vodstvo je doveo Aubameyang na predivnu asistenciju Sake, no u drugom dijelu su krenuli problemi za Topnike. Nketiah je za iznimno grub i neoprezan start u 75. minuti dobio izravni crveni karton i otvorila se Leicesteru prilika za poravnanje rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristio ju je Jamie Vardy koji je u 84. minuti Lisicama donio bod kojim su učvrstili četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Arsenal je sedmi na ljestvici.

Pobjede Chelseaja i Watforda

Nogometaši Chelseaja i Watforda upisali su pobjede u prvim susretima 34. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
LAMPARD DONIO LOŠE VIJESTI CHELSEAJEVIM NAVIJAČIMA I POKLONICIMA HRVATA: /

'Kovačić neće igrati iduće dvije utakmice'

Image
LAMPARD DONIO LOŠE VIJESTI CHELSEAJEVIM NAVIJAČIMA I POKLONICIMA HRVATA: /

'Kovačić neće igrati iduće dvije utakmice'

Chelsea je na gostovanju pobijedio gradskog suparnika Crystal Palace sa 3:2, dok je Watford u derbiju začelja bio bolji od Norwich Cityja sa 2:1.

"Bluesi" su petom pobjedom u posljednjih šest kola barem privremeno skočili na treće mjesto ispred Leicester Cityja kojeg večeras očekuje gostovanje kod Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je na Selhurst Parku vodio 2:0 i 3:1, ali je na kraju teškom mukom izvukao bodove nakon što je domaćin u sudačkoj nadoknadi zapucao dva zicera za 3:3.

Dva gola prednosti nakon pola sata

Gosti su nakon 27 minuta vodili 2:0 golovima OliveraGirouda (6') i ChristianaPulisica (27'), a smanjio je WilfredZaha u 34. minuti. TammyAbraham je u 71. minuti vratio gostima dva gola prednosti, no već minutu kasnije smanjio je ChristianBenteke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici utakmice Crystal Palace je imao dvije sjajne prilike za 3:3. Prvo je ScottDann u četvrtoj minuti nadoknade uzdrmao vratnicu, da bi 30-tak sekundi kasnije Beneteke izašao sam ispred Kepe, ali je Zouma sjajno blokirao njegov udarac.

Norwich tone prema Championshipu

U drugom susretu Watford je pobijedio "fenjeraša" Norwich City sa 2:1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, dok je Norwich nakon šestog poraza gotovo u bezizlaznoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli preko Buendije u 4. minuti, no Watford je okrenuo rezultat golovima Dawsona (10') i Welbecka (55'). Posebno lijep bio je Welbeckov pogodak koji je škaricama pogodio same rašlje.

Večeras se još sastaju Arsenal i Leicester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo