PODJELA BODOVA / Varaždin ispustio dva gola prednosti: Istra se u Pulu vraća s bodom

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ovim bodom Varaždin je stigao na sedmo mjesto sa 27 bodova, koliko ima i osmi Slaven Belupo, dok je Istra 1961 deveta s bodom manje

8.3.2024.
19:01
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina i Istre 1961 u susretu su 26. kola HNL-a igrali 2-2 (2-1).

Image
PROMJENA DRŽAVLJANSTVA /

Sučić objasnio zašto se odlučio za Hrvatsku: 'Odluka nije bila laka'

Image
PROMJENA DRŽAVLJANSTVA /

Sučić objasnio zašto se odlučio za Hrvatsku: 'Odluka nije bila laka'

Domaći su poveli 2-0 golovima Dimitra Mitrovskog (16) i Marka Dabra (30), a domaći su do boda stigli preko Morisa Valinčića (43) i Mateja Vuka (83-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je bolji ulazak u utakmicu okrunio pogotkom u 16. minuti. Šego je prihvatio loptu na lijevom krilu, 'slomio' Majstorovića i ubacio prizemnu loptu u peterac gdje je Mitrovski reagirao brže od Devetaka i svladao Majkića.

Na 2-0 domaći su povisili nakon pola sata igre, Postonjski je ubacio iz slobodnog udarca, Čuić pod pritiskom Jelenića nije uspio dobro izbiti glavom loptu iz svog kaznenog udarca, ona je pala na volej Dabri koji je sa 18 metara postigao efektan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da su Puljani trebali pasti u rezultatski zaostatak da bi počeli igrati. Nakon drugog gola Varaždinaca igra se prebacila na domaću polovicu što je rezultiralo golom Valinčića pred kraj prvog dijela za 2-1. Hujber je lijepo ubacio loptu na osam metara od gola gdje je natrčao Valinčić i preciznim udarcem glavom smanjio zaostatak svoje momčadi.

Drugo je poluvrijeme proteklo u rastrganoj igri, a izjednačujući je pogodak stigao slučajno. Ubačaj Koskija s desnog krila Šego je pokušao blokirati, no lopta ga je pogodila u ruku pa su gosti dobili kazneni udarac kojega je Vuk sigurno pretvorio u konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim bodom Varaždin je stigao na sedmo mjesto sa 27 bodova, koliko ima i osmi Slaven Belupo, dok je Istra 1961 deveta s bodom manje. Posljednji Rudeš ima samo sedam bodova. Na vrhu je Rijeka sa 53 boda, jedan manje ima drugi Hajduk, a pet manje uz utakmicu manje trći Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo