Brutalni napad na izbornika: 'On je poremećena osoba!'

Willem van Hanegem (69), bivši igrač Feyenoorda i reprezentativac Nizozemske, nazvao je aktualnog izbornika Oranja Louisa van Gaala poremećenom osobom...

11.10.2013.
14:23
VOYO logo

Izbornik Nizozemske izjavio je još u veljači kako vjeruje da su nizozemska i talijanska prva liga gotovo izjednačene po kvaliteti, a na tu se njegovu rečenicu ovog petka okomio 69-godišnji Van Hanegem.

"Van Gaal je poremećen. Kako može tako nešto reći? Dobra je stvar da ponovno napušta izborničku klubu nakon predstojećeg Svjetskog prvenstva", rekao je bivši reprezentativac, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam naše momčadi kako igraju i to su festivali početničkih pogrešaka, koje nemaju veze s dobrim nogometom. Vidite li vi takve pogreške u Ligi prvaka?", pita Van Hanegem, koji se potom okomio na svoj bivši klub Feyenoord:

"Totalno su neambiciozni. Nadaju se da će završiti u gornjem domu i onda kada izbore Europu za njih je posao obavljen. Užas. Već dvije sezone završavamo među prva tri no i dalje ne čujem ni riječi o eventualnom napadu na naslov prvaka", kaže Van Hanegem, koji je proveo 10 godina u klubu iz Rotterdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo