barcelonin trener / Valverde: 'Da se ispričam protivnicima što imamo Messija?'

Image
Foto: AP Images

Nakon tri godine Barcelona je opet u polufinalu Lige prvaka

17.4.2019.
10:05
AP Images
VOYO logo

Manchester United nije imao šanse protiv Barcelone. Englezi su primili četiri gola u dvije utakmice, a nisu zabili nijedan.

"Bili su nekoliko razina iznad nas u ove dvije utakmice. Moramo težiti da dođemo do Barcelonine razine, do toga se može, ali moramo puno raditi. Ako želimo vratiti Manchester, moramo ih izazvati", rekao je Ole Gunnar Solskjaer koji je izrazio želju za dovođenjem dva igrača svjetske klase, no to sigurno neće biti Messi ili Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je drugačiji, on i Cristiano najbolji su nogometaši posljednje desetljeće, svi se u tome slažu."

Baš je Messi u 20 minuta razbio United na Camp Nouu, a Barcelona je nakon tri godine opet među četiri u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nas uvijek izvuče iz problema. Njegovi golovi promijenili su tijek igre. Sretni smo što ga imamo. Ne znam samo trebam li se ispričati protivnicima što je on kod nas, a ne kod njih. Svakako neću to napraviti", poručio je Ernesto Valverde čijoj će momčadi na putu vjerojatno stajati Liverpool.

"Ovo je Liga prvaka, ništa nije sigurno i nijedan rezultat iz prve utakmice nije garancija. Liverpool je favorit za prolazak dalje, ali vidjet ćemo sutra. Vrlo smo uzbuđeni, znamo kako neko vrijeme nismo bili u polufinalu, a sada bi željeli i finale. Imamo samopouzdanja, ali znamo da nas pet slabih minuta može eliminirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo