NJEGOVA STRANA /

Vaha o priči da je prijetio igračima u 1 ujutro: 'Bilo mi je krivo, a oni pjevaju...'

Image
Foto: Profimedia

Halilhodžić je za Net.hr ispričao svoju stranu priče

19.9.2024.
6:18
Profimedia
VOYO logo

Ranije ovoga tjedna bivši argentinski nogometaš Fernando D'Amico otkrio na anegdotu s Vahidom Halilhodžićem iz vremena kada je on igrao za Lille, a Vaha mu je bio trener.

Image
RASPAD U MÜNCHENU /

Razgovor s Vahom o povijesnom debaklu Dinama: 'Nedopustivo, ne smiju si to dozvoliti'

Image
RASPAD U MÜNCHENU /

Razgovor s Vahom o povijesnom debaklu Dinama: 'Nedopustivo, ne smiju si to dozvoliti'

Argentinac je rekao da su, nakon što su upali u malu krizu i izgubili utakmice da ih je Vaha zamalo natjerao da izađu iz autobusa i da pješače do doma, koji je bio jako daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri poraza zaredom???!!!! Vahid Halilhodžić nas je nakon prvog poraza natjerao da izađemo iz autobusa, a zamalo nas je natjerao i da pješačimo 100 kilometara kući u 1 ujutro. Moramo stisnuti zube i pronaći pravo stanje duha", rekao je D'Amico.

Sada smo mi kontaktirali Halilhodžića i zatražili ga za komentar tog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ne. Vraćali smo se nakon utakmice i poslije se desetak petnaest minuta u busu čuo sam pjesmu. Meni je bilo krivo zbog tog poraza i zaustavio sam bus i nakon malo ljutnje kažem ja: 'Ako vas ne boli poraz, to nije dobro za vas i ekipu. Ako nastavite pjevati, vratit ćete se pješke do Lillea. Sutradan je bilo malo tu i smijeha i tako...", rekao je pa poručio:

"Kada se ekipa poslije poraza veseli, to nije ekipa koja može napraviti neki uspjeh. Na osnovu tog poraza pravi se taj inat za sljedeću utakmicu i psihološka priprema da pobijedimo."

Potom je progovorio o "spartanskim" metodama treniranja poput slanja igrača na trening u 1 ujutro nakon utakmice i istaknuo da se on ne slaže s tim.

"S igračima moraš nametnuti kulturu rada, ne se iživljavati i stvarati neke dodatne tenzije. Svaki poraz unosi nervozu u ekipu i to je trenutak kad se mora dobro razmisliti kako se dalje pripremiti da ide naprijed", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo