VIDEO: / Mourinhov potez zamalo 'ubio' Real!

U 18. kolu španjolske Primere, Real Madrid je pobijedio imenjaka iz Sociedada s 4:3. Jose Mourinho i ovu je utakmicu odlučio susret započeti s Adanom na vratima umjesto Casillasa. I, prevario se!

6.1.2013.
18:33
VOYO logo

Trener Reala Jose Mourinho opet je nastavio po svome, te je drugi put zaredom ostavio Ikera Casillasa na klupi.

Ovaj put se definitivno može govoriti da je gadno pogriješio, jer je njegov odabir, vratar Adan, u 6. minuti skrivio penal, ali je ujedno dobio i crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to dogodilo kada je Real već imao 1:0, a strijelac je u 2. minuti bio Karim Benzema. Casillas je tako ušao u igru u 6. minuti, ali nije uspio zaustaviti udarac Xabija Prieta iz penala. Štoviše, samo nekoliko minuta kasnije je loše dodao i mogao je time skriviti pogodak, što se ipak nije dogodilo.

S igračem manje Real nije bio dominantan, ali je unatoč tome poveo u 35. minuti kada se najbolje pred suparničkim vratima snašao Khedira. Nijemac je samo dotaknuo loptu, promijenio joj smjer i prevario Brava. U vodstvu je Real uživao tek nekoliko minuta budući da je vrlo brzo na drugoj strani opet bljesnuo Xabi Prieto koji je izjednačio na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je, pak, eksplodirao Cristiano Ronaldo koji je u 68. i 70. postigao dva pogotka i odveo Real do 4:2. Xabi Prieto je do kraja zabio još jedan gol za goste, čime je upotpunio svoj hat-trick na Santiago Bernabeu, ali je to bilo nedovoljno i za bod njegove momčadi.

Luka Modrić je u igru ušao u 85. minuti i u 90. minuti imao šansu za pogodak, ali je bio malo neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo