KAPETAN I IZBORNIK NAJAVILI UZVRAT SA FURIJOM: / Dalić potvrdio tko će biti na golu - 'Ostalo možete i sami pogoditi'

Image
Foto: Screenshot

Izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić na konferenciji za medije najavljuju utakmicu protiv Španjolske u Zagrebu

14.11.2018.
17:55
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska i Španjolska odigrat će u četvrtak u Zagrebu svoju osmu međusobnu utakmicu od hrvatskog osamostaljenja. Španjolci zasad vode s 4-2 u pobjedama dok je jedan susret završio neriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči susreta, pred novinare će izaći Zlatko Dalić i Luka Modrić. Presicu pratite uživo od 17:30 na Net.hr-u.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:00 - 'Moramo sutra pobijediti i osvojiti tri boda. A na Wembleyju ćemo imati reprizu polufinale Svjetskog prvenstva, bilo bi odlično da mi i Englezi u Londonu igramo za prvo mjesto u skupini, jer to polufinale je bilo odlično za nas', dao je Dalić svoj komentar na potencijalni susret koji bi odlučio pobjednika skupine.

17:55 - 'Nema puno dilema oko sastava - branit će Kalinić, tu nema dileme. Ostalo sve znate', rekao je izbornik na pitanje o sastavu za sutrašnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:54 - 'Enrique je promijenio stil Španjolske, igraju brže, direktnije, manje misle na posjed lopte. Mi ih moramo respektirati', rekao je Dalić o novom stilu Furije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:52 - 'Mi smo u Elcheu odigrali svojih najboljih 20 minuta, bolje nego na Svjetskom prvenstvu. Moramo biti oprezni, bit će teška utakmica. Prvu smo izgubili, ali nas ne zanima osveta, zanimaju nas samo tri boda', rekao je Dalić nakon pitanja o tome hoće li započeti napadački na početku utakmice, kao u Elcheu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:51 - 'Pivarić nije spreman, nećemo ga forsirati, imamo Jedvaja i Milića na toj poziciji, puni su samopouzdanja pa ćemo vidjeti', rekao je izbornik na pitanje o zdravstvenom stanju reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:50 - Nakon Modrića, na pitanja će odgovarati izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:46 - 'Ne bih izdvajao Španjolce pojedinačno, to su sve veliki igrači. Sviđa mi se kako ih je Enrique posložio, znaju što rade, kompaktni su. Imaju puno mladih, kvalitetnih igrača. To je jedna od najboljih svjetskih ekipa. Međutim, mi igramo kući, nemamo straha. Uz pomoć obožavatelja - zašto ne i pobjeda?', odgovorio je Modrić na pitanje o tome što ga najviše impresionira oko ove nove Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:44 - 'Napravili smo veliku stvar na SP u Rusiji, ali bili smo emotivno i fizički ispražnjeni, a brzo su nam došle ove velike utakmice sa Španjolskom i Engleskom', komentirao je Modrić slabije partije Hrvatske u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:41 - 'Ne bih htio komentirati samo o Realu, sutra je utakmica Hrvatske sa Španjolskom i koncentriran sam na to', komentirao je Modrić pitanje o Marcu Asensiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:35 - 'Ramos je veliki igrač i veliki kapetan. Kritike koje dobiva su promašene - u današnjem nogometu se brzo zaboravlja sve dobro što se dogodi. Sergi je velika osoba i veliki karakter i siguran sam ga da ga to previše ne dira. Lovren ima pravo na svoje osobno mišljenje o Sergiju, ja nemam ništa s tim', odgovorio je Modrić na pitanje o kritikama prema Sergiju Ramosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


17:30 - 'Čeka nas jedna jako teška utakmica, ali ne razmišljamo o revanšu. Igramo pred punim stadionom, moramo biti strpljivi i mudri, ne srljat - igrat našom igrom. Vjerujem da ćemo igrati veliku utakmicu i ostvariti veliki rezultat', dao je svoj komentar o nadolazećoj utakmici kapetan reprezentacije, Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo