JUVENTUS IZBACIO INTER IZ KUPA U ODLIČNOJ UTAKMICI: / Igrali Brozović i Perišić, gosti dvaput tražili penal

Image

Marcelo Brozović počeo je utakmicu na poziciji zadnjeg veznog, a Perišić je ušao u drugom dijelu, oba hrvatska igrača dobili su žute kartone

9.2.2021.
22:37
VOYO logo

Juventus se plasirao u finale talijanskog kupa nakon dvije sjajne polufinalne utakmice protiv Intera. Ova današnja u Torinu završila je 0:0, a Stara dama prošla je na račun prošle u kojoj su slavili 2:1.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret, dok je Ivan Perišić ušao u igru za Inter u 58. minuti. Oba hrvatska reprezentativca dobila su žuti karton, s tim da je Perišić kažnjen jer se svađao sa sucem koji je dosudio igranje rukom. Snimka je pokazala da je Vatreni bio potpuno u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Inter je ostavio bolji dojam na ovoj utakmici. Napadala je momčad iz Milana cijelu utakmicu, a najveću je prijetnju predstavljao Hakimi koji je bio opasan s desnog boka. Kod Juventusa se u nekoliko šansi našao Cristiano Ronaldo, no golman Juventusa Samir Handanović bio je na visini zadatka i obranio je njegove pokušaje.

Dvaput tražili penal

Zanimljivo, gosti su čak dvaput tražili penal. U desetoj je minuti Martinez loše primio loptu, a zatim i loše pucao, izgledalo je na prvu kao da ga je igrač Juventusa zahvatio po nozi dok je pucao, no usporena snimka je pokazala da je "zarovao" u travu kopačkom. Skočili su svi, Conte je skočio s klupe, ali ništa se nije od te situacije dogodilo osim lopte za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovo su Interisti skočili na suca u 24. minuti kad je Hakimi pobjegao po boku, Alex Sandro ga je morao rušiti na rubu kaznenog prostora, htjeli su penal gosti, ali jasno je da je faul bio izvan šesnaesterca.

Juventus će u finalu, koji je predviđen za 19. svibnja u Milanu, igrati protiv boljeg iz ogleda Atalante i branitelja naslova Napolija. Prvi susret tih sastava prije šest dana u Napulju okončan je bez golova, a uzvrat je u srijedu u Bergamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Juventus - Inter 0:0 (ukupno 2:1)

Juventus: Buffon, Demiral, De Ligt, Sandro, Danilo, Bentancur, Rabiot, Cuadrado, Bernardeschi, Kuluševski, Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter: Handanović, De Vrij, Škriniar, Bastoni, Brozović, Barella, Darmian, Hakimi, Eriksen, Lukaku, Lautaro

FT Gotova je utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' Opsada Intera traje, Lukaku je odigrao povratnu za Sensija, ovaj pucao u blok, lopta je otišla u korner.

81' Pritišće Inter, Hakimi puca iskosa, ali u vanjski dio mreže. Juventus se mora obraniti do kraja jer trenutno ne mogu izaći sa svoje polovice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

79' Počelo je sad otezanje Juventusa. Vrijeme radi za njih i potrošit će svaku sekundu koju im dozvole suci.

73' Sad su oba Hrvata žuta. Brozović je zakasnio na loptu, napravio prekršaj i zaradio žuti karton. Ako Inter prođe u finale, neće moći nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

70' Spektakularan prodor Cristiana Ronalda, pokazao je da još uvijek ima dribling u nogama. Izbacio je dvojicu igrača Intera iz ravnoteže, pucao odlično, ali Handanović je opet spreman i brani njegov dobar udarac. Odlična akcija!

65' Ronaldo je na jednoj strani terena promašio dobru priliku, obranio mu je Handanović šut iskosa, a na drugoj je sudac Ivanu Perišiću sudio igranje rukom. Hrvatski reprezentativac je poludio kad je čuo odluku suca, odmah je počeo vikati, a "nagrađen" je žutim kartonom. Snimka je ipak pokazala da je Perišić bio u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' Imao je Eriksen lijepu priliku za centaršut nakon što je Ronaldo napravio prekršaj na Škriniaru. Gađao je drugu vratinicu, a pogodio gol-aut.

57' Evo nam i Ivana Perišića. Ulazi u igru umjesto Darmiana na lijevi bok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53' Barella je odigrao za Hakimija koji je opet u sjajnoj poziciji, tuče lijevom nogom, ali samo preko vrata.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HT Gotovo je prvo poluvrijeme. Golove nismo vidjeli, ali dobar nogomet svakako jesmo.

44' Ponovo tuče Ronaldo nakon jedne odbijene lopte, ali opet u je Interova obrana u bloku. Nekoliko dobrih šansi sad za najboljeg strijelca u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' Cristiano Ronaldo nastavio je svoju lošu učinkovitost iz slobodnih udaraca. Upravo je pucao u živi zid. Kasnije je imao još jednu šansu, dobio je loptu na lijevom krilu, uspio je pucati, ali samo u blok.

34' Brozović je pokušao dalekometnim pokušajem iznenaditi Buffona, ali nije taj udarac bio dovoljno dobar da bi stvorio probleme starom liscu na golu Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' Nova šansa za Inter, opet s desne strane povratna lopta na Eriksena koji puca u blok, lopta se odbija do Lautara koji iz voleja loše puca i opet nema gola za Inter. Ali obrana Juventusa već lagano visi.

25' Eriksen je ubacio iz slobodnog udarca, ali pogodio je Lukakua u trbuh, a lopta se od njega odbila pored vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24' Opet je Hakimi pobjegao po boku, Alex Sandro ga je morao rušiti na rubu kaznenog prostora, htjeli su penal gosti, ali jasno je da je faul bio izvan šesnaesterca.

21' Odlična kombinacija Intera, Hakimi i Barella odigrali su odličnih nekoliko dodavanja, pucao je na kraju desni bek Intera lijevom nogom, ali u blok. Moglo je ovo biti opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' Prvi žuti karton na susretu, Darmian je požutio.

10' Sjajna akcija Hakimija koji je u sredini povratnom loptom pronašao Lautara Martineza. Martinez je loše primio loptu, a zatim i loše pucao, izgledalo je na prvu kao da ga je igrač Juventusa zahvatio po nozi dok je pucao, no usporena snimka je pokazala da je "zarovao" u travu kopačkom. Skočili su svi, Conte je skočio s klupe, ali ništa se nije od te situacije dogodilo osim lopte za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5' Na startu lopta u posjedu Juventusa, Inter je u visokom presingu i ne da im da iznesu loptu. Zasad Conteova momčad vrlo pokretljiva, čekaju grešku svojih protivnika.

1' Počela je utakmica.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo