DALJINSKI I KOKICE U RUKE /

Nije samo napeto u HNL-u: Vatrene u ligi petica očekuje vrlo uzbudljiv vikend

Image
Foto: Profimedia

Uzbudljive utakmice čekaju Vatrene nakon povratka s Lige nacija

18.10.2024.
17:26
Profimedia
VOYO logo

Nakon reprezentativne stanke zbog Lige nacija, vraća se nogomet u domaćim ligama. Vatreni se nakon pobjede nad Škotskom (2-1) i remijem protiv Poljske (3-3) vraćaju svojim klupskim dužnostima I dok nas čeka napeti vikend u HNL-u, uzbudljivo će biti i Vatrenima u najjačim ligama Europe.

Image
SJEĆANJE NA SLAVNU POBJEDU /

Kakva brutalna fora! HNS odgovorom FIFA-i utrljao Brazilcima sol na ranu

Image
SJEĆANJE NA SLAVNU POBJEDU /

Kakva brutalna fora! HNS odgovorom FIFA-i utrljao Brazilcima sol na ranu

Luka Modrić pokazao je u utakmicama reprezentacije da i s 39 godina na leđima ima još puno toga za ponuditi. Svjestan je i Ancelotti Lukine magije, ali ga još uvijek dozira minutaža kako bi ga što bolje mogao iskoristiti u ključnim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid nije najbolje ušao loše u sezonu. Utakmica protiv Celte Vigo je pod imperativom pobjede ako žele nastaviti hvatati mrske rivale Barcelonu. Razlika je za sad samo na tri boda za prvo mjesto španjolske lige, no još jedan kiks Kraljeva bi bio novi vjetar u leđa za Katalonce. Moguće je kako će Modrić nakon što je pokazao talijanskome strategu da je u sjajnoj formi baš ove subote starta za Madriđane.

Još jedan Luka hit je u Španjolskoj. Radi se o mladome Luki Sučiću koji je oduševio Real Sociedad. Njegova golčina protiv Atletico Madrida kruži internetom, a izabran je i za najboljeg igrača rujna. U klubu iz San Sebastiana očekuju da će Sučić nastaviti pokazivati svoj potencijal i na sljedećoj utakmici na teškom gostovanju kod Girone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Budimir nastavljat će hvatati svoju nevjerojatnu golgetersku formu. Hrvatski napadač zabio je dva komada protiv Barcelone i time na sebe navukao interes talijanskog giganta Juventus. Naravno to su samo glasine, Anti je i dalje Osasuna u glavnome fokusu, a navijači iz Pamplone oduševljeni su Vatrenim koji sve više ima kultni status u klubu. Budimir je trenutno na četiri gola u zadnje četiri utakmice, a taj niz će pokušati nastaviti u subotu protiv Betisa.

Osim Španjolske u Engleskoj novi klupski zadaci čekaju Matea Kovačića i Joška Gvardiola. Hrvatski dvojac postao je neizostavni kotačić stroja Pepa Guardiole. Pepov Manchester City uvijek je pod velikim pritiskom i svaka utakmica ima imperativ pobjede. Sudeći po dobroj formi Kova i Joško bi trebali startati za Građane protiv Wolverhamptona u nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO: Legendarni Jordanov dres i zastava kojom se ogrnuo nakon pobjede nad Hrvatskom u mitskom finalu OI '92

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo