Maduro u elementu

USRED POLITIČKOG GOVORA POVIKAO: “Živio Messi! Živjela Katalonija!”

Predsjednik Venezuele Nicolas Maduro držao je u srijedu govor o novim ekonomskim mjerama u državi. U jednom ga je trenutku naglo prekinuo kako bi se naklonio – Lionelu Messiju!

Maduro možda nije toliko osebujan kao njegov prethodnik Hugo Chavez, ali itekako zna zabaviti javnost. Bilo ja tako i u srijedu kada je govorio o vrlo ozbiljnoj temi, a onda u jednom trenutku povikao:

“Živio Messi! Živjela Katalonija!”

“Tko navija za Real?”

Barcelona je u tom trenutku igrala zaostalu utakmicu 16. kola Primere protiv Sportinga, a kad je Messi zabio vodeći pogodak, kojim je ujedno probio granicu od 300 golova u karijeri u španjolskom prvenstvu, Maduro nije mogao sakriti strast za nogometom i najdražim klubom.

Nije, međutim, stado samo na tome, već je prisutnima postavio pitanje navijaju li za Barcelonu ili Real Madrid. Izjasnili su se, a kako drugačije, nego dizanjem ruku.

Veličao i Suareza

Maduro je, inače, i ranije u svojim govorima iskazivao ljubav prema Barceloni, a jednom se prilikom sjetio i Luisa Suareza.

“Živio Suarez i njegovi oštri zubi”, viknuo je Maduro, aludirajući da poznatu ‘naviku’ urugvajskog napadača da grize suparničke igrače.

Povratak na Net.hr